Durván megtámadta Bencsik András a Pedagógusok Szakszervezetének elnökét, aki szerdán Miskolcon szólalt fel a Hermann Ottó Gimnázium tanárainak tüntetésén. Azt írta a Facebook-oldalán, hogy Galló Istvánné Péter Gábor rettegett ÁVH-vezér lánya volna. Az elnök asszony az Origón cáfolta a Demokrata főszerkesztőjét.

Bencsik András pár óra elteltével törölte a Facebook posztot, majd késő este az alábbiakat írta az oldalán:

Ma délután Facebook-oldalamon megosztottam egy bejegyzést Galló Istvánnéról, a Pedagógusok Szakszervezete elnökéről. Amikor azonban megbizonyosodtam az abban szereplő információ valótlanságáról, a posztot azonnal eltávolítottam.

Tévedésemért Galló Istvánnétól elnézést kérek.

Bencsik András
a Magyar Demokrata főszerkesztője

Érdemes megnézni az időpontját: olyan 10 órája jelenhetett meg, vagyis először megállapította Bencsik, hogy valótlan és törölte a posztot, majd jóval később elnézést kért. Miután a szerda esti pedagógus tüntetések tüntetések véget értek...

A főszerkesztő a következő posztjában a bíróságoknak ment neki egy 2011-es ügy kapcsán.

Bírói függetlenség? Magyarországon? Mikor vesszük végre észre, hogy a jogász társadalomban elmaradt a rendszerváltozás? Hogy ott még mindig Rákosi és Kádár szelleme leng.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez egy gerinctelen féreg !!!
A megbocsájtás ennek kevés,
egy kis " baráti " beszélgetés
két-három kopasz, kigyúrt kancigánnyal
sokkal hatásosabb lenne...még nem késö !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Tévedésből... aha... na tévedésből én (is) olyat tennék Bencsikkel, hogy többet eszébe nem jutna másokról "valótlanságokat" a szájára venni!
Kutyuska
A bunkó barmok szoktak először pofázni és utána megbizonyosodni.
volvós
Ez egy gerinctelen féreg !!!
A megbocsájtás ennek kevés,
egy kis " baráti " beszélgetés
két-három kopasz, kigyúrt kancigánnyal
sokkal hatásosabb lenne...még nem késö !!
Feraj49
Szerintem ez meg büntető kategória, mégpedig a "jó hírnévhez való jog" súlyos megsértése. Ilyenkor súlyos milliókat kell kártérítésként fizetni ha beperlik őket ugyanis a pedagógus nem KÖZSZEREPLŐ,és nem köteles tűrni a gyalázkodást. Nem elég a "bocsánatkérés".
volvós
@Feraj49: Igazad van, csak sajnos azt is MI fizetnénk...:-(((
Mint elözöleg irtam, az én javaslatom hatásosabb lenne...
sokanvagyunk
Bencsik gyakorolja inkább az önéletrajz-írást, mi meg majd itt lektoráljuk, kiigazítjuk.
alterego56
Ugyan az aljadék féreg mint G-pont Fodor, megcsókolhatják egymást.
Clavigo
Jól van ,Öreg,,..., Kibújhatsz a munkásőr -rugdalódzódból ..Stinkes már ...Állitsd be a sarokba,,a zokniddal együtt. A Főnöktől jár egy válveregetés..oszt jó napot.
silber13
Aki minden elenőrzés nélkül ilyesmiket hazudik valakiről, az egyéb aljasságokra is képws. Márpedig Bencsik az ilyen férgek közé tartozik. Úgy látszik, nem tanult a Mécs Imre perből. Ideje lenne már ezt a gyökeret a bíróságnak hűvösre küldeni, mert most vérszemet kap és folytatja a gyalázkodó, becsületsértő hazudozásait!
nyanya001
Egy jellemtelen mocskos csira vagy !
A múlt rendszerbe is ott álltál ahol apanázst láttál nem meggyőződésből,
most ugyanezt teszed te genetikai hulladék, elvtelen genyó !
Aki Én
Tipikus fidesz eszköz a beszarások óráira.
wagabund
az elnézést kérés az nem ugyanaz, mint a "bocsánatot kérek"...ezek nem úri emberek, mert ahonnan származnak, ott nem tanították, mi az a bocsánat..nem is hallottak róla...azt hitték, valami úri huncutság.

szerény ismereteim szerint az elnézés az akkor forog fenn, amikor hátulról megkapaszkodom a kecske szarvában, és elnézek közte.. na, ez elnézés..
szép új világ
CÖF, Bencsik, Csizmadia, Bayer, stb. - ahogy a mondás is tartja: Összefújja a szemetet a szél...
volvós
@alterego56: 9:41
...69-es pózban ???
sentinel216
Ez a bocsánatkérés annyit ér, mintha valakit jól arcon köpnek, utána sűrű pardonok közt megpróbálják elkenni a nyálat, egy koszos zsebkendővel.
Bár szokták mondani: Ne azt nézd, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondta! Azért a Bencsiknek járna egy tökön rúgással felérő bírósági elmarasztalás az ügyben.
zöldszem
Fogj egy poharat, vágd a földhöz,
--„Kész.”
--„Eltört?”
--„Igen.”
--„Most kérj tőle bocsánatot.”
--„Bocsánat.”
--„Ugyanolyan lett, mint volt?”
--„Nem.”
--„Most már érted seggfej?"
Fradigege
Tokostúl rúgta rá az ajtót Galló Istvánnére. majd bocsánatot kért. De az a krv ajtó még mindig bevan rúgva. Meg kellene javítani. Egy "bocs" szövegtől aligha fog az ajtó újra működni.
Ezt mind persze képletesen értem. Hly fsz!
enslaved
Gondolkozni kellett volna azzal az egybites agyaddal először, és akkor nem lett volna miért bocsánatot kérned. Egy párt, amelyik mellett a végsőkig kitartottam, védtem őket, teljesen hátra arcot csinált nem először. Minden másképp gondolkozóba belerúgnak, a kritizálásuknak meg komoly következményei vannak. Nem vonatkoznak rájuk jogok, törvények, akár még azt is írhatják a vagyonnyilatkozatukba, hogy semmijük sincs. A tanárok gyalázása volt számomra az a pont, ami véglegesen eldöntette velem, 2018 - ban nem rájuk kell voksolnom. Sajnos a jó döntéseik mára alulmúlják a rosszakat.
enslaved
@volvós: @Aki Én: Fordított esetben már börtön várna a rágalmazóra, itt elég egy szimpla bocsánatkérés. Rossz felé megyünk valóban...
enslaved
@zöldszem: Hidd el, nem a like a célom. Eljött az a pont, ahol már nincs tolerancia részemről sem. Minden csökött agyú a tanárok 200 ezer feletti fizetését szidja, meg hogy ennyiért ne pofázzanak, dolgozzanak, meg még sorolhatnám. Kicsit gondolkodjunk már el azon, mit is csinál egy jó pedagógus, és mit mondjuk egy Semjén? Mennyi is a fizetésbeli különbség? Nincs több kérdésem, bíró úr...
zöldszem
@enslaved: Én is feltettem, már magamnak, és másoknak is. Ezek a cinikus mindent tudó balfácánok, hogy tudtak ledoktorálni, úgy hogy még miniszterek is lettek, ha az a tanterv ami volt használhatatlan?
Mindig is a nemzet napszámosai voltak a tanárok.
Semmi bajunk nem volt, hogy kaptunk körmöst, vagy egy kokit a fejünkre.
Ma, ha találkozom régi tanáraimmal, úgy érzem tisztelnek. Ezt akkor gyerek fejjel nem is vettem észre. Idős férfi tanárom, ma már úgy köszön, csókolom.
Sajnos ma nincs becsületük a tanároknak.
Ugyan ezt kérdeztem akkor is pl. amikor megcsinálták a trafikot. Hogy, nem szoktak rá (aki) a cigire mikor úton-útfélen árulták. Egyetlen gyereket sem hallottam a pénztárnál ordítani, cigiért cukorkáért igen.
Nálam 2014-ben jött el a "pont"!
Toby
Ez bencsik nevű büdösbogár a magyarok szégyene, egy gerinchúros, nyúlos takony, melynek agykezdeményébe még a 70-es évek chipjét nyomták bele !
Macskaszem
Geciéknél így szokás, elterjesztenek valami ordenáré hazugságot, aztán az igazság vagy eljut a fülekbe, vagy nem, de leginkább nem, mert lassan az összes médiát leuralják.
prime777
@Macskaszem: "Geciéknél így szokás, elterjesztenek valami ordenáré hazugságot, aztán az igazság vagy eljut a fülekbe, vagy nem, de leginkább nem, mert lassan az összes médiát leuralják."
Ott a pont!
Én például régen törvénybe iktattam volna azt is,hogy ha valaki hazaárulózik ,komcsizik,libsizik, akkor annak kemény bünti legyen a vége.
Január
Meddig tartott volna, ha Bencsik a nagy buzgalmában megnézi a Wikipédián Galló Istvánné ismertetését, és kissé visszafogja magát?
Ott ugyanis ez van fehéren, feketén:
"Péter Ferenc egyetemi adjunktus, a Gödöllői Agráregyetem professzora és Kovács Ilona leányaként született."
Hol van itt Péter Gábor? Ez a média - csúsztatással, hazugsággal járatnak le jobb sorsra érdemes embereket, mert az újságírók amnéziában szenvednek és elfelejtették, hogy mit is tanultak újságíró tanonc korukban a tisztességes újságírásról.
vadnarancs
Bencsik úrnak nagyon jó a humorérzéke. Vérkomcsiként pufajkásozza le más szüleit. Mivel ő egy lapszerkesztő, ezért ajánlom Teddy figyelmébe a Demokrata c. vicclapot, mint konkurenciát!
volvós
@enslaved: ma 12:48

Szia !!! Ha ezt öszintén írtad, akkor gratula,
üdvözlünk az "élcsapatban " Ideje volt átállni
hozzánk, sokszor kértünk, nem hiába !
Mindannyiunkban ellenséget láttál, de
örülünk, hogy " kinyilt a szemed "
Szép napot továbbra is !!!
enslaved
@volvós: Komolyan írtam, jól tudod, hogy már volt hasonló reakcióm pap ügyben is. Valahogy az oktatást nem szeretnék, ha jól működne, mert még túl sok náluk okosabb ember lesz az országban (mondjuk egy Semjént vagy egy Mészárost nem nehéz felülmúlni fejben).
enslaved
@zöldszem: Én is kaptam a hangvillával az énektanáromtól, utána meg otthon is, éppen ezért lettünk olyan felnőttek, amilyennek lennünk kellett. Persze vannak tanári túlkapások ma is, de ezek száma annyira alacsony, hogy kár ezekkel példálózni. Ki kell rúgni őket, és ennyi.
nezelodo
Remélem Bencsik megismételheti a bocsánatkérését a bíró előtt is, mielőtt kimondják rá a kiszabható maximumot, rágalmazásért, becsületsértésért. A gazdája meg majd visz neki leveskét a sittre.
gibgab
Ilyet egy valamirevaló újságíró nem tesz! Csakhát bencsik semmirevaló. Ez egy szándékos lejáratás akart lenni a @prime777: által ecsetelt módszerrel. Bencsik emberileg is a legaljából való.
coni
Megállt az idó. Az átkosban Bencsik a Népszabadságban dicsőitette a marxista-leninista eszméket, most a Facebookján lát el pártfeladatokat. Csak meg ne keveredjen...
pagoda
Ez a mocsodék elnézést kér? Hiszen direkt csinálta, hogy megbecstelenítse a hölgyet, mert tudta, hogy megússza egy "bocsi"-val. Ezek a rohadékok mind így viselkednek. Megvádolják az ellenzék embereit egy alávaló, tiszteséktelen rágalmazással, mert nekik ezt mind lehet. Ócska kis stílű próbálkozások ezek, de tudják, hogy van romboló hatásuk. Ezért kommunistáznak, visszafelé ócsárolnak mindenkit. Csak erre telik tőlük!! Tisztességtelen, hazug primitív banda!!!
vitriol
persze kérhet bocsánatot a bencsik, de nem oszt, nem szoroz, mert ezentúl bármit nyilatkozik, mindenki tudni fogja, hogy az hazugság!
Lepényleső
A 80-as években a Magyar Demokrata helyett miért a Népszabadság kellett a nevet követően?
Erről tudna tájékoztatni hitelt érdemlően? Ha így van,akkor ez a mostani az MSZMP leánylapja?
Desischado
@enslaved: Én is csatlakozom, bejött a reménységem veled kapcsolatban. Egy tisztességes, rendes embernek előbb utóbb tele lesz a hócipője ezzel a mocsok bandával. Isten hozott a csapatban, remélem, nem térsz vissza!
A tudás hatalom, ezt minden normális ember tudja. A pedagógusok nélkül mi lenne velünk? Én tisztelem, szeretem a tanáraimat ma is, sokat kaptam tőlük. Mondjuk, meg is érdemelték! Egyik másik tanárommal ma is szoktam találkozni, kölcsönösen örülünk egymásnak. Ha lenne gyerekem, azt kívánnám, hogy ők tanítsák. Minden tiszteletem az övék!
Ami ezt a kotonszökevény bencsiket illeti, tökéletes prototípusa ennek az aljas bagázsnak, tudta, hogy mit csinál. De szándékosan tette amit tett, mert erre kapott ukázt! most meg egy szimpla bocsival lerendezné a dolgot. Komolyan elgondolkodom azon, hogy ezek hogy bírnak a tükörbe nézni? Az emberi mivoltukat, a becsületüket, a lelküket régesrég eladták, ha egyáltalán volt nekik valaha, amit erősen kétlek. Hányadék egy viselkedés, tisztára fideszes!
silber13
Az viszon biztos, hogy Gallóné tegnap este mondta a tvben, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, perre megy! Remélem megfingatják ezt a baromarcú firkászt!
enslaved
@Desischado: Talán annyit hozzáfűznék, hogy a tisztára Fideszes azért nem helyénvaló. Nem a párt hovatartozás alapján kell megítélni senkit, én is Fideszes voltam egész életemben, mégsem gyaláztam, mocskoltam csak úgy senkit. Most ott tartok, hogy ha új választás lenne, inogna a kezemben a toll...
Desischado
@enslaved: Jó rendben, bocsesz, ne vedd magadra. De a tapasztalatom azt mutatja, hogy egy fideszestől minden kitelik! És micsoda, inogna a tollad? Ne inogjon! Mi a macska kell még neked, hogy belásd, milyen aljas, mocsok banda ez?
enslaved
@Desischado: Nincs kire szavazni, ennyi az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.