Összehangolt akció volt a napokban két Kecskemét közeli tanyán. A hatóságok és az állatvédők összesen 64, sanyarú körülmények közt – főként kibelezett hűtőszekrényekben – tartott kutyát koboztak el és vittek normális körülmények közé. Az ebek állapotát látva a kiérkező hatósági állatorvos is elsírta magát – írta az állatportál.hu. (Csak nagyon erős idegzetűek kattintsanak, mert a képek elképesztően brutálisak.)

A láncon és romos építményekben tartott ebek a sárban, hidegben és forróságban éltek rendszeres ellátás nélkül. Az állatvédőknek kellett etetni és itatni őket az eljárás vége fele, mert a tulaj nem gondoskodott ekkor sem az állatokról. Az állatvédők azt tapasztalták, hogy a kutyák éhesek voltak mindig, annyira, hogy egymást ették – olvasható a BAON.hu-n.

Amikor a kiérkező hatósági állatorvos is elsírja magát a szörnyű állapotokat látva, akkor már nincs helye további felszólításoknak, bírságoknak – mondták el az állatvédők.

A tulajdonos egyébként semelyik eljárás során sem jelent meg a helyszínen, semmilyen kötelezésnek nem tett eleget, semmit nem változtatott – a kiszabott büntetések ellenére sem – a kutyák helyzetén. A legnagyobb hőségben és hidegben egyaránt a kibelezett jégkrémes dobozokban, hűtőszekrényekben laktak az ebek. A telkeken ráadásul több tonna szemét van felhalmozva” – számolt be a portál.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ezt a férget kellene éheztetni, láncra verni...
Desischado
Remélem, erre már nem felfüggesztett lesz az ítélet!!! És még volt bőr a pofáján azt mondani ennek a mocsoknak, hogy ő rendesen tartotta a kutyusokat! A képek önmagukért beszélnek! Iszonyatosak voltak, elsírtam magam! Kellene már egy törvény az ilyen férgek ellen. Az ilyennek egy bolhája se legyen! Kemény büntetést neki!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.