Egyfajta spontán kezdeményezésként lázadtak fel sorban az iskolai munkaközösségek a KLIK ellen. Jórészt okkal. A szakszervezeti vezetők egyfajta követő üzemmódban voltak kénytelenek ehhez jó képet vágni. A pedagógusok áznak és tüntetnek. A világ meg megy tovább, ha így megy tovább. Még akkor is, ha a Fidesz-hívők egy része pánikol és vagdalkozik. Mely utóbbira lehet példa, hogy Bencsik András szolgálatba helyezte a gyűlölködő énjét és nekiment Galló Istvánnénak. Világért sem szakmai alapon, hanem személyeskedve. Mert erre fussa. Még akkor is, ha mellé lőtt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Bencsiknek van másik énje is, nem csak gyűlölködő?
nyanya001
magyarnarancs.hu/villamnarancs/ennel-kinosabb-parbeszedet-nehez-elkepzelni-98244Bencsik András élő adásban próbált az asztal alá bújni a kommunista múlt és az álhírterjesztés felemlegetése közben. Így működik a fideszes agitprop.
Tetű !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.