Rövid időn belül, mintegy négy óra alatt elfogták a rendőrök a gyulai autóbusz-állomáson péntek hajnalban holtan talált férfi feltételezett gyilkosát – nyilatkozta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délelőtt az M1 aktuális csatornának.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a Békés megyei rendőrök rendszeres ellenőrzéseket tartanak a közterületeken. Ennek során hajnali három óra után pár perccel találtak rá a halott férfira. Megállapították, hogy a 37 éves dobozi férfi bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrök azonnal megkezdték az információk, adatok gyűjtését, és néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves gyulai férfit. Azt még vizsgálják, hogy a gyilkosságot megelőzte-e valamilyen szóváltás vagy konfliktus, de annyit tudni, hogy a férfi bántalmazta és többször megszúrta az áldozatot.

A férfi kihallgatása megkezdődött. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást az ügyben – mondta a szóvivő.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitamin51
Őrület, milyen világban élünk, késsel járkálnak az emberek az utcán, mint a civilizálatlan vademberek? Lesütött szemmel kell járkálni, nehogy valakire ránézzünk és az zokon vegye, aztán elő a bökő? A primitívségnek nincs határa, mit keresnek az ilyenek a normálisak között? Kerítés mögött lenne a helyük amibe áramot is vezetnek, hisz ez már közveszélyes idiotizmus. Célszerű lenne kötelezően pszichológiai vizsgálatot végezni minden egyes emberen, már akkor amikor elkezdi az iskolát, aztán évente megismételni a vizsgálatot, nem csak a fertőző betegségek ellen kellene oltással óvni mindenkit, hanem kiszűrni azokat akikben ott a gyilkolási hajlam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.