A záhonyi határátkelőhelyre 58,4 millió forintért légpárnás hajót vásárolt a NAV – az eredmény a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg – írja a 444.hu.

45 millióért akartak vennie, de csak drágább volt. A portál szerint

a nyílt közbeszerzésre három ajánlat érkezett, ezek közül a legolcsóbb, a budapesti székhelyű AMT Hungary Kft. ajánlata nyert. A cég fő tevékenységi köre egyébként irodabútorok gyártása, de biztos benne vannak a légpárnáshajó-iparban is.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
@silber13: No és az extrák, bőrülés, szervokormány, katapult (amire a Kata felfekszik, ha ingerenciája támad...) Ezek, bizony nem ocsó dolgok...!
nezelodo
Ez jó, az irodabútor üzlet mehet nekik, mert gyakran duzzog a kegyelmes úr, hát megkínálták őket a profiljukba passzoló hajógyártással is.
eszegfu
@pbalage: 18:01 Többször is megnéztem... ki ez a csunya nő olyan férfias arccal?! Végül nagy nehezen rájöttem...KIRÁLY a kép!:)))
eszegfu
Lehet, hogy csak "ijesztgetésként" vették ezt a vizijármüvet... hiszen egyetlen hirt sem lehetett olvasni, vagy hallani: viziuton akartak csempészni cigarettát. Eddig csak Mari néni és Pista bácsi fordult naponta többször biciklivel a határon és vitt át pár karton cigit, meg a kamionokban a dobozolt áruk között "bujt meg". De az is lehet, hogy kivételesen most a Nav nyomozók vannak lépéselőnyben a csempészekkel szemben... nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.