Azt még nem lehet tudni, hogy a terrorveszélyhelyzet alaptörvénybe való bevezetése körüli politikai purparlé a „gátlástalan Fidesz-diktatúrát” emlegető ellenzéknek vagy a kommunikációjában „terroristabarát baloldalt” sejtető kormánypártoknak hoz-e több támogatót. Az már azonban biztos, hogy az ellenzéki körökben felmerült annak a gyanúja, hogy a Fidesz a vita ürügyén akár előrehozott választásra is készülhet, hogy a mai napig válságban levő ellenzéket végleg legyalulja. Egyébiránt nemcsak emiatt találkoztunk félelemmel baloldali politikusok között, hanem amiatt is, hogy ha mégis valamilyen terrorakció történik Magyarországon, akkor annak ódiumát a törvénymódósítás elutasítása miatt az ellenzékre kívánja a Fidesz rátolni. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Eszembe jut, hogy azoknál az amiknál állítólag (!) a saját vezetés kreálta az ominózus szeptember 11.-i merényletet, hogy legyen ok a terrorelhárítás bevezetésének brutális módjaira bel- és külhonban.
Bocsi, ha ez itt off...!
Szókrakész
Nagyon meg kell izzadnotok ezért a tákolmánymódosító tenortörvényért!!!
De minél jobban erőlködtök, annál jobban világossá válik valódi célja és az érdekek, amik mögötte húzódnak.
Így csak rontotok a helyzeten, mert nam csak az ellenzék, de az ország is ellenetek fordul.
Még azok is, akik eddig hülyíthetőek voltak(fidesz "2/3") ellenetek fognak fordulni.
Ez egy visszanyaló fagyi verzió lesz.
Toby
@verum: Nem kell ám minden idióta jenki.ellenes hasmesét bevenni ! Nyilasék terjesztették - a kurucinfó című röpcédula közreműködésével - azt is, hogy a terrortámadás napján, a WTC épületeibe a zsidó származásúak nem mentek be dolgozni ! Ergoi: megint a zsidókkal van gond !
Ott nyultak mellé, hogy voltak tökös újságírók és riporterek, akik egyenesen rákérdeztek a témára és kiderült - igazoolhatóan - hogy a 260 zsidó származású alkalmazott, ( akikről tudták, hogy zsidó származásúak, külső öltözködésbeli megnyilvánulásuk alapján ) aznap, ugyanúgy felvette a munkát, mint a többiek és jelentős részük a romok alatt mardt !

Reálisabb veszély az, hogy a gengszterrezsim elkövettet egy puha petárdázást, hogy legyen hivatkozási alapja a Pinochet-rendszer létrehozására !
Yoda69
Ha terrorakcio tortenik akkor azt a terror torveny sem tudja megakadalyozni. Ha viszont igazolhatoan terror veszely van, akkor a parlament jovahagyasaval most is be lehet vezetni kulonleges allapotot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.