A miniszter szerint már nem elég megvédeni a határokat, ezen túl kell lépni. Rogán Antal szombaton egy budapesti konferencián beszélt arról, hogy az Európát érő ellenőrizetlen bevándorlás nem szűnt meg, a biztonsági szervek arra figyelmeztetnek, hogy a következő hónapokban, években terrorcselekményekre készülnek Európában. Szerinte ezért tovább kell lépni a határok védelménél. A terrorveszélyhelyzet fogalmának bevezetéséről elmondta, hogy nem egyszerűen alkotmánymódosításról van szó, hanem több, a mindennapok biztonságát erősítő javaslattal készülnek. A kabinetminiszter megjegyezte, hogy bízik abban, hogy a parlament az ellenzék támogatásával felelős döntést hoz, de ha nem, akkor a kormány az emberekhez fordul. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A népszavazást nem merik kezdeményezni, mert akkor biztos hogy le lesznek szavazva, a roggyant szerver tonyó, csak pufogtatja a muníciót...
human
Egyébként melyik törvény mondja ki, hogy amennyiben a parlament leszavaz egy törvénymódosítást, akkor levelezgetéssel felül lehet írni azt? És ha már ennyire nagy horderejű ügy, akkor miért nem népszavazást tartanak? Vagy annyira mégsem fontos?
papa.49
@human: Ilyen még a ,,tákolmányukban,, sincs de ez igazán nem is zavarja őket...
human
Brüsszelnek azért ehhez lesz pár szava, ha kamu konzultációval ilyen radikális módosítást el lehet intézni.
mariaberta
Hányszor akarnak még alkotmányt módsítani? Minden alkalommal, ha nekik valami nem tetszik? Nem úgy jött be a dolog, mint amire számítottak? Hogy milyen hhhhh a magyar, az elképesztő.
feco fero
...a biztossági szervek arra figyelmeztetnek...Európában...!
Mi az hogy figyelmeztetnek, Európában..? Akkor az eu ban várható események miatt kell az alapokhoz nyúlni?
Mi lenne ha nem figyelmeztetnének, nem keltenének hangulatot, hanem egyszerűen csak elvégeznék a munkájukat, szépen csendben, reklámok, uszítások nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.