Elég meredek interjút adott a Médiapiacnak Tarr Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese arról, hogy működött a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó televízió akkor, amikor az oligarcha és Orbán Viktor még jóban voltak. Tarr szerint a kormányzati kommunikációért felelős illetékesek mondták meg a televízió vezetésének, hogy "mi a heti aktuális pártüzenet, mire készüljünk, mit kell a műsorokba ágyazni, kit hívjunk meg, ki milyen ügyben nyilatkozzon, hol és mit hangsúlyozzunk. " Arra a kérdésre, hogy ha Tarrnak fontos a szakmaiság, akkor miért asszisztált ehhez, a vezérigazgató-helyettes ezt felelte:Voltak napok, amikor ellenálltunk egy kicsit. De nem akarok nagy ellenzékinek látszani. Az igazság az, hogy kiszolgáltuk a rendszert. Csak néha megpróbáltunk sajtószerűek maradni. Dobtunk mi szakmailag remek műsorokat is, akadt pár lebuktatós, komoly oknyomozós anyagunk. Már amikor épp nem volt szükség a papagáj-kommandó működtetésére. "Tarr szerint hiába építi most fel azokat a médiumokat a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Akinek ezt el kéne hinnie,az nem fogja,a többi meg eddig is tudta.
Pálinkafőző Rézüst
..és a színházi előadás folytatódik..Köszönjük, efftásak...
eugen4402
@Lepényleső: Így igaz. A "többi meg eddig is tudta", mert volt édesapja, aki elmesélte, hogyan kezdődött egy nap egy vidéki napilap szerkesztőségében.
Igaz, 1951-ben...:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.