Botrányosan viselkedő taxisról számolt be a SONLINE.hu-nak egy olvasójuk. A hölgy a portálnak elmondta, hogy az elmúlt hétvégén taxit hívott és amikor megérkezett, már akkor elkezdődött a rémálom.

A kisbusz sofőrjének az volt a baja, hogy a külterületre rendelt taxinak pár tíz métert földúton kellett bejönnie értünk, s esett az eső. Mindjárt tegezéssel kezdte, s hogy mit képzelünk magunkról, hogy oda mertünk rendelni. A b-betűs káromkodás volt a legenyhébb, közben elindultunk a belvárosi címhez, s a velem lévő két kiskorú gyermeknek is hallgatnia kellett ahogyan porig aláznak, mert gyakorlatilag taxit mertünk rendelni. A körülbelül öt-tíz perces út közben szabályosan sokkot, kaptam, szintem megszólalni sem bírtam, hiszen a sofőr meglehetősen nagy darab férfi volt.

A folytatásban a SONLINE.hu-nak elmondta, hogy

Amikor odaértünk, közölte, hogy kétezer forint lesz, természetesen újabb szidalmazások között, majd azt, hogy még adjak valami pluszpénzt a takarításra, mert ha most be kéne szállnia Orbán Viktornak hozzá valamelyik hotelnél, a miniszterelnök biztosan nem ülne be, olyan mocskos a kocsija. A gyerekek kiszálltak, én megmondtam, hogy a taxióra sem volt bekapcsolva, ennek ellenére a kétezrest feltettem a műszerfalra. A férfi tovább káromkodott és követelőzött, de nem voltam hajlandó elviselni az ordibálást, ezért kiszálltam én is. Erre a taxis megfordult és egyszerűen utánunk hajított a bankjegyet a közben leengedett ablakon.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán az ilyen megvárhatná, hogy Orbánt szállíthassa! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ha orvoshoz kell vinnem a rokonomat, mi is taxit hívunk, mindig ugyanazt. De a mi taxisunk egy tünemény, kedves, udvarias, és olcsóbb is! Nem mindenki egyforma! De ez az alak, hogyan mer emberek közé menni ilyen modorral?!
ila51
Itt a Keleti Pályaudvarnál is némelyik olyan mogorva , ha kutya lennék nem mernék közel menni hozzájuk.
huKKK
Erdemei elismerese mellett mentsek fel a taxizas sulyos terhe alól a mosdatlanszajut.
huKKK
Erdemei elismerese mellett mentsek fel a taxizas sulyos terhe alól a mosdatlanszajut.
kukac50
Ilyenek is vannak,de nem minden taxis ilyen.A taxisoknak kellene kizárni maguk közül az ilyen tuskófejűeket.
wagabund
@huKKK: érdemei?...ráadásul többes számban? nemááá..
csak úgy simán valagbarúgni, oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.