Orbán Viktor megköszönte a társadalomnak az áldozatot, amelyet a pedagógusokért hoztak, hiszen 700 milliárdot megközelítő forrásbővülést kaptak. “Sem a rendőrök, sem az ápolók nem mondták, hogy ők akarnak előbb béremelést” - mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban. Kiáltvány Európa demokratizálásáért 7 órája Kiáltvány Európa demokratizálásáért Semmi gond nincs azzal, hogy az ellenzéki pártok támogatják az oktatási tiltakozást 1 napja Semmi gond nincs azzal, hogy az ellenzéki pártok... Támogasd a Mércét, hogy legyen egy független, baloldali lapunk! Kettős Mérce Menekültek Újbaloldal Feminizmus Külföld Munka Így hergel, csúsztat és dezinformál Orbán a pedagógusok ellen JámborAndrás 2016. február 5. péntek, 13:25 oktatás tüntetés tanár tiltakozás pedagógus Orbán Viktor Orbán Viktor megköszönte a társadalomnak az áldozatot, amelyet a pedagógusokért hoztak, hiszen 700 milliárdot megközelítő forrásbővülést kaptak. “Sem a...

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@kakaósbögre: El bizony, először magamat vizsgálgattam, hátha van valami gondom az értéssel...javíccsad má' ki, bögrice !
bakegya
Ü VAN KIKÉSZÜLVE,de ezért is a gyurcsányi és az elbaxott multbéli énünk a felelős...TELJESEN ENERVÁLT ,ezen már nem hogy az orvos,de az orvosság sem segít.
gibgab
@bakegya: Vagy nem kakaó volt a bögrében! :)
gibgab
@kakaósbögre: Egyébként nagyon kösz a cikket!
Yoda69
A geci hatbaszurta a tanarokat, es a rendorokre fogja.
kabóca
A hoppalival kellene vetetni egy poligráfot, lehetne mérni ki hazudik nagyobbat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.