A héten Bencsik András, a Demokrata című fideszes rajongói lap főszerkesztője azt hazudta Facebokján, hogy Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke a rettegtett ÁVH-vezér Péter Gábor lánya lenne.

Bencsik posztja miután lebukott, hirtelen eltűnt, és később elnézést is kért a pedagógus-tüntetések előtt lejáratni próbált szakszervezeti vezetőtől, ez azonban úgy tűnik, nem hatotta meg Gallónét.

Személyiségi jogaimat sértő, Bencsik András 2016. február 3-án, a Facebookon megosztott bejegyzése miatt a megfelelő jogi lépéseket megtettem

– tudatta a PSZ elnöke az érdekképviselet honlapján közzétett rövid közleményében, vagyis eszerint személyiségi jogi per indulhat az MSZMP-tagból lett hithű fideszes ellen.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagyon helyes, hogy megtette a feljelentést, mert ez a patkány megérdemli.
Várom a hétfői főszerkesztők kubja c. műsort, kíváncsi leszek, hogy ott lesz-e.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Mint tudjuk ezeknek a dolgoknak csak addig van jelentősége amíg a tudatlan tömegnek bogarat ültetnek a fülébe. Ha politikailag célt értek, mert pár száz ember nem ment el a tüntetésre, boldogan kifizetik a büntetést, közpénzből.
joopapa
A bencsik bandita elérte a célját a fityeszes szavazók csak azt olvasták hogy a Galloné apja egy "hitvány ember" volt! Azzal nem foglalkoznak hogy ez egy ordas nagy hazugság, majd valami pénzbüntit kap azt meg kifizeti a gazdija!
világlátó
@human: Azt hiszem rátapintottál a lényegre.Már régóta figyelem ennek az embernek a munkásságát. Lehet, a szocializmus Magyarországon időszakában már elfogadott újságíró volt. Ott is igazodott a helyzethez, ahogy mindenki más. Volt akinek ez nem okozott lelki traumát, mert tette amit vállalt, vagy kiszabtak neki és igyekezett azt a legjobb tudása szerint elvégezni. Biztosan nem gondolt még akkor arra, hogy nem sok év múlva már meg kell tagadnia korabeli múltját és bizonyítania kell, hogy a szocialista Magyarországon minden szavát, mondatát a kommunista főszerkesztője erőszakolta ki belőle. Most - ahogy írod - a rothadt lelkivilága olyannyira elhatalmasodott benne, hogy képtelen tárgyilagosan beszélni, írni a korabeli Magyarországról, minden sejtje azt súgja neki, hogy az a világ maga volt a kommunista fertő, a lealjasodott,ócska közélet, a párttitkárok és pártközpontos korruptak világa, az elnyomás és a rendőrségi zaklatások évtizedei alatt nyögött az ország népe. Ha a mai életünk nem lenne ilyen, talán még elhinnék ezt azok a korosztályok, akik már a rendszerváltoztatás után születtek. Ezért elviselhetetlen ez az ember és a gondolkodása, a megnyilvánulása szóban és írásban. Már minden hatalom az övék, miért még mindig ez a mérhetetlen aljasság, ami ömlik belőle. Most már valóban le kell állítani ezt a förmedvényt.
human
Sajnos lemaradtam a Hír-tv főszerkesztők című műsorának elejéről. Csak a közepénél kapcsolódtam be és ez a mocsok ott virított a megszokott helyén. És nyomta tovább a szöveget, hogy a pedagógusok csak balhézni akarnak.
kukac50
Ez az ürge annyira Fideszes,hogy az már undorító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.