Tegnap a buszon hallottam egy beszélgetést. Akkor határoztam el, hogy befejezem az egészségügyről szóló mindenféle írást. Ez lesz az utolsó. Akár tetszik, akár nem, el kell fogadnom, hogy itt tartunk. Arról beszélt az idős hölgy, hogy miképpen is látták el a helyi (mindegy, melyik, általános jelenség) kórházban a hozzátartozóját egy eszméletvesztéses rosszulléte után. Elég rendesen összetörte magát a rokon, mentőt kellett hívni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Az tény,ha lebetegszel,akkor a padló fogása, egyenes úttá válik számodra!
Rettegni nem kell,nem szabad tőle.
Kis adalék.

Németországi orvosi várótermekben,szórólapok hívják fel a figyelmet,a helyes egészséges életvitelre,mit fogyassz,mit,és mennyit tornássz,mozogj,korodnak megfelelően.
Különös,ott nem azt mondják,mi majd vissza adjuk az egészségét,hanem hogy egy sokkal jobb állapotra kívánjuk hozni.Mert ugye az az egészséges állapot,mely a betegedés előtt volt,az annyira volt csak jó,hogy az ember meg is betegedjen!

Németországi kórházban ,az az orvos,mely a pácienst műti,elkíséri azt az összes vizsgálatra.

Tessék elgondolkozni.Mi végre a hihetetlen adóelvonás,ha itt ez ismeretlen,de azok kik bizalomból pozicionáltatva lettek,döntöen mind a kűlföldi egészségügyi szolgáltatást veszik igénybe,pl Svájcban.
Hogy is van ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.