Minden lehetőséget meg kell vizsgálni - ezt mondta a Tuzson Bence, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az előrehozott választás lehetőségéről. Mindeközben Rogán Antal tegnap még nevetségesnek nevezte a felvetést. Szakértők hetek óta találgatják, hogy a terroveszélyhelyzet miatti alaptörvény módosítást vajon azért szeretné-e a Fidesz, hogy ennek ürügyén előrehozott választást tarthassanak. Sokak szerint bár a mostani, a Fidesz szempontjából ideális időpont lenne egy előrehozott választáshoz, mégsem valószínű, hogy megkockáztatnák. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Egy lehetőség.
Ki lesz a következő miniszterelnök?
Kutyát nem érdekli.
Olyan szarházi lesz úgy is,mint az előzőek!
Bort isznak és vizet prédikálnak.
nyanya001
@kamazuka: Minden gépezetbe kerülhet salak !
De ennél a kormánynál már nem salak, hanem hatalmas rögök
kerültek be !
Itt már nincs mit ellopni mert ezek mindent elloptak, ide már csak hozni lehet
ezt a tolvaj bandát meg el kell zavarni minél előbb !
RonaGyuri
Elképestőek ezek a "szakértők" hogy tudnak ennyi tudatlan marhaságot összehordani, s a média pedig gondoslkodás nélkül közreadja. 3 azaz három kattintással megtudhatnák, hogy az előrehozott választásnak a mai törvények szerint sincs semmiféle akadálya! =))
kamazuka
@nyanya001: Tudod nem lopnak,csak mikor a GDP mutatók szerint éppen volna miből,nos azt a kis pluszt nyúlják le,és meg,magyarázzák!
Lenyilatkozták,hogy államcsőd közeli helyzetből lett visszahozva az ország.
Ja,de csak arra a szintre,hogy az üzelmek finanszírozhatók lehessenek!
Gratula!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.