Sorban törli a Facebook a Jobbikhoz közel álló csoportokat, ezzel a párt holdudvara több tízezres nagyságrendben veszít közönséget – írja az ATV internetes oldala.

A jobbikosok azt gyanítják, hogy szervezett akció van a háttérben. A párt kereszttüzében jelenleg a rosszabbik.com nevű oldal van, ezt a lapot sejtik a "likvidálási hullám" mögött (ez az oldal valóban gyakran számol be arról, hogy sikerült valamilyen jobbikos csoportot töröltetni). Hasonló "gyanú" lengi körül az Éljünk békében No racism-oldalt, illetve a Jobbikbűnözés-nyilasbűnözést.

A Facebook egyébként nem először töröl Jobbik-közeli oldalakat (a kuruc.info és a Szent Korona Rádió már korábban áldozattá vált). Idén nyáron a B-közepes focidrukkereket tömörítő, időnként náci szövegeket is felmutató Ultras Liberi oldalát tették elérhetetlenné.

Az elmúlt hetekben felerősödött letiltási hullám nyomán – leszámítva Vona Gábor és a Jobbik hivatalos profiljait – gyakorlatilag alig maradt komolyabb támogatottsággal rendelkező Jobbik-közeli felhasználói csoport a Facebook-on.

- írja az ATV.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@karma1: Csak amit jelent az ijesztő...
karma1
@Aki Én: Tudom... En viszont nem dicsekednek el ezen a ket oldalon, hogy en tuntettem el a par tizezer oldalt a Feszrol, hanem dolgoznek tovabb, gerillaban...
lionking
Vélhetően a facebook felhasználási feltételeiben (policy) ott van az uszítás meg a zsidózás elleni kitétel, bővebben a vallási felekezeti származási alapon történő megkülönböztetés és egyebek esetén való kizárás.
Aki belép regisztrál, az ezt elfogadja. Ezek után ha mégis az oldalán ilyeneket oszt meg illetve hagyja hogy mások tobzódjanak a nyílt szini zsidózásban és egyebek, akkor mért is csodálkozik bárki, ha az az oldal törlésre kerül. Pont úgy ahogy a fedetlen női keblek is noha ha a kettőt összevetem, a keblek maradhatnának felőlem :) de az is benne van a feltételekben hogy azt sem lehet az ifjúság védelmében vagy valami hasonló
világlátó
... és tessék mondani mi belgák hová álljunk? Ez a kérdés azért aktuális, mert ha a jobbikhoz tartozó közösségi oldalakat sikerült, sikerül majd azokat is, akik egyszerűen csak nem a kormány nap mint nap bedobott ötleteire vevő. Végül is látható mire megy ez . Egy a zászló, egy a vezér, egy a nemzet és punktum. Ha ezt a magyar társadalom elfogadja, a demokrácia alapszabálya szerint akinek nem tetszik valami addig pofázzon míg a döntést meg nem hozták. Az után viszont csak arra kell haladnod, ahogy a többség döntött. Hogy ez hogy fog menni, még nem tudjuk. Ma moderálják a hozzászólásainkat, holnap az életünket. Nem is értem mi a bajom ezzel, amikor eddig is igazodtunk. Csak legalább moroghattunk hozzá. Ez a lehetőség talán megmarad.Ha majd hajnalok hajnalán jön egy fekete autó és megáll a ház előtt, akkor tudjuk majd, vége a morgásnak is. Csend lesz. Rogán majd a néphez fordul és a nép tudja hol a helye.
Desischado
Ennek örülök. A jobbik a fidesz kiskutyája, és ha ne adj isten sikerülne hatalomra jutnia, akkor még a fidesznél is rosszabb lesz!
kukac50
Erre kellene a Orbánnak a felhatalmazása terror ellen ,hogy ne tudjanak egymással kommunikálni az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.