Február 28-án tartja idei évértékelő beszédét Orbán Viktor Budapesten, a Várkert Bazárban – erősítette meg Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője a Magyar Idők értesülését hétfőn az MTI-nek.

A kormányfő, a Fidesz elnöke 1999 óta minden év elején értékeli az elmúlt időszak eseményeit. Az idei lesz a tizennyolcadik évértékelője.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Már megint?Olyan az ő év értékelője-mint Mátyás király juhásza,mikor vitt is meg nem is--ugye ismerős a galamb trükk.Na Viktor is hoz egy dumát, ami- mint a galamb elszáll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Kedves Pentések, kedves Pentésnők, tisztelt Szelényeink, Matláfok!

Engedjék meg, hogy a Hanarvekényési Pörge-mörge részéről így elpüfélhessem Önöknek a Hanarveknyésiek szívből jövő sunyáit.

Meggyőződésem, hogy e mostani bélgamáción nyílvánosan is elpotálhatjuk, hogy noha a vronyás idén szilanyásként jött, a gárzaki mégis elegendően telmekós, és már herfel a dumó, elvtársak. Idén már zselenyákkal pötéltük a poslát, a posla bényét, és a poslabényen belüli rugányt. Nem hiába zodáltuk a dernyét. Rogodásaink, zögördéseink most már végre kumálnak.

A magam részéről kifetyélhetem, hogy nem doláztuk el a herfelést, eleget tettünk a harmadik szusonkó meléinek, így aztán bízvást számíthatunk tilmanóra és egy kevés poslára is. A posla bénye idén talán kevesebb lesz, mint tavaly, de felgyumáltunk helyette elegendő bélges menát. Ezen a téren nincs, és nem is lehet palizsánkos bélganyáz vagy bármi féle selga-velga.

A dölmenés, a következetes dölmenés folyik tovább, és ebben a KISZ-szervezet is vetlás. Vetlás, mert a hanarveknyésiek érzik a tocsolákban rejlő folonyát. Innen ígérjük, hogy gereten lesz a durmák, a bolonyként vezéljük a csumót, és nem engedjük a podolcs lenyán.

Erről a helyről is felnyihorlunk, és furákkal élünk a legmagasabb szedál felé, vezélje keresztül a Pörge-mörgeiek dödéjét. Mert mi büszkék vagyunk a dödénkre. Ez a döde a mi dödénk. Ahogy azt Töcsek, a nagy Pöde mondta: Inkább ma több döde, mint holnap még kevesebb pumó, elvtársak.

Végül köszönöm, hogy fölszügyélhettem a dézermannt, és kívánom az egész bélgamációnak, hogy még nagyon sokáig desledonyáljon a ribán.

Éljen a bedő, éljen a törentárpödle, éljen a tonásmenásvekernye, éljen a nyefke.

Köszönöm.
enslaved
@Slade: Az általad felsoroltakra soha senki nem szavazott, csak szólok.
Slade
@enslaved: Nekem nem úgy tűnik. Valakik csak szavaztak az általam felsoroltakra, különben nem azok ülnének a vezető pozíciókban akik mindezt megtestesítik.
perfekt
@Slade: Szia.Az álláspontok-nem közelednek--annak ellenére-hogy én, minden eddigi-kormány néhány vezetőjét ,okolom azért, amiért itt tart az országunk.Azt pedig továbbra is hibás nézetnek tartom,hogy a te ellenzékedben nincsenek tisztességes emberek-ha mást sem veszünk figyelemben, mint a nagy számok törvényét már akkor sem!
Slade
@perfekt: látod ebben pedig egyetértünk. Nincsenek és nem is voltak kedvenceim én is úgy gondolom, hogy aki eddig vezető pozícióba került az mind számon kérhető a kialakult helyzet miatt. Mindegyik hibás abban, hogy ez a pojáca ott ülhet most ahol. De abban ami most folyik abban azoké a legnagyobb felelősség akik támogatják ezt az aljasságot.
perfekt
@Slade: Megbocsájtsd,nem arra kaptak felhatalmazást,hogy lenullázzák az országot.Nincs egy komoly karakterű egyéniség,kinek a szavát hinné a szavazó.Nem oly vicces-de Hofi- Krisztusról .és a katonáról elhangzott mondatai jutnak eszembe. Talán, sokaknak még rajtam kívül! És még az is figyelemre méltó-hogy a változásba gondolkodók,mint kormány váltók-szundiznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.