Az egyre nevetségesebb, mindenféle észérvet és koherenciát nélkülöző kapkodások, a leváltásokban is testet öltött burkolt beismerő vallomások annak a jelei, hogy a Fidesz pontosan tudja: hat éves ámokfutó ágazati politikájával a pedagógustüntetések mögött országszerte ő maga áll.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Persze, hogy tudja, csak azt képzelte, könnyebben lenyeli a pedagógusréteg, hogy átvágták, becsapták, kihasználják őket, hogy egyáltalán nem számítanak! Ahogy senki sem, a humán erőforrás nem érték.
JAJMÁR
Persze, hogy tudja, csak azt képzelte, könnyebben lenyeli a pedagógusréteg, hogy átvágták, becsapták, kihasználják őket, hogy egyáltalán nem számítanak! Ahogy senki sem, a humán erőforrás nem érték.
bundi
meg a tanárok...mert ugye amikor látható volt hogy egy őrült szabadult be fáklyával az iskolákba és elkezdett gyujtogatni, akkor csendben maradtak...aki meg megszólalt az bérrettegő libsibolsi bérenc lett...most meg hogy felégettek mindent...lehet picsogni hogy de hát az oktatás, meg a gyerekek...na de kérem erre már figyelmeztettek a bérrettegők (akik közül többen miután emiatt kikerültek az oktatásból itt vannak londonban) még az elején...el is hajtották őket...
na hát most már késő...és ha sztrájkolnak?...vissza csinálni már nem lehet...a bebukott becsódölt nyomdák nem fognak újra jó könyveket nyomtatni...az elhajtott értelmesebb oktatók már máshol dolgoznak...stb...
Jankó123
A Soros által pénzelt Fidesz!
Eddig is tudtuk!
bencemacska
Nagyon csodálkoztam tegnap a kerekasztal résztvevőinek megelégedettségén! Hogy lehetett így megvezetni az értelmesebbjét is! Most a PDSZ volt az egyedüli, aki átlátott a szitán.
A Hermann Ottó gimn. igazgatóját is megvezették, pedig őt csúnyán leértékelte az előző államtitkár az oktatási bizottság ülésén!
Nem kevertek semmit az üdítőkbe, vagy ásványvizekbe?!?!-:)))
kutyahűség
Aha. Egyenesen saját magukra lőnek, mi? Én meg a dalai láma vagyok, csak ügyesen titkolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.