De ennek köszönhetően Palkovics Lászlóék már tudják, hogy kell beavatkozniuk. A feladatot Czunyinétől megöröklő Palkovics László oktatási államtitkár konstruktív szakmai vitát vár a kedden összeülő köznevelési kerekasztaltól. Az államtitkár MTI-nek elmondta, hogy már rövid távon mutatkozni fog annak előnye, hogy újra egy államtitkárságon belül irányítják a felsőoktatás és a köznevelés területét. Hozzátette, hogy a két terület közötti szinergiát tovább kell erősíteni annak érdekében, hogy az oktatás versenyképessége erősödjön. Palkovics szerint ahhoz, hogy a pedagógusok a munkájukra és a diákokra tudjanak koncentrálni, nyugalmat, stabilitást és kiszámíthatóságot kell teremteni. Hozzátette, hogy elindult egy szándékában és elveiben előremutató folyamat, amelynek látszanak a korlátai, de egy ilyen szintű rendszer átalakításnál ez természetes, mint az is, hogy ez kérdésekhez és vitákhoz vezet, ami viszont jó, hiszen így haladnak előre. Úgy látja, hogy elsősorban a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Persze, a kísérletezgetés is egy módszer. Például egy majom is meg tudja írni egy írógépen szóról szóra a Háború és békét ha nagyon sok időt adnak neki. Matematikailag létezik az a valószínűség.
Egy történet is eszembe jutott. Érkezik a kocsmához a bácsi a biciklivel, meginog, kacskaringózik, majd elterül az aszfalton. Mindenki jót röhög rajta, de ő kivágja magát:
- Mit röhögtök? Én így szoktam leszállni.
Peller Anikó
Hát a rendszerhibák kijöttek. Már az ötvenes években.
Dr. Felipe
Megint a gépházzaj mi elvtársak? Ezt a patront már elsütötték elvtársak mikor aljas módon útadót vetettek ki az elkerülőutakra is. Az is csak gépházzaj volt mi elvtársak? Meg jó kis "nemmegszorítás" az embereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.