A volt államtitkárt két nappal a leváltása után kapta el a 444.hu kamerája. Czunyiné elmondta, hogy a helyén van, továbbra is az oktatásért dolgozik és azt is, hogy miért jó a Klik, a korszerű közoktatás tartópillére.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Sunyiné a helyén van, csapataink harcban állnak, továbbra is az oktatásért dolgozik.

Hát ettől féltünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Cuncinéni a helyén van, a kanapén???
Alzheimer Fauna
Néha a családommal azt játsszuk, hogy ki tud egy levegővel a legtöbbet felolvasni egy könyvből. Apa persze nem játszik - esélytelen lenne, így csak szomorúan nevet rajtunk. Kilencéves koromig anya tartotta a csúcsot, aztán én, de most karácsonykor a húgom átvette a vezetést, egy és egyharmad oldallal. Hát mit mondjak: utáltam és csak az vigasztalt meg, hogy csendben-magamban a szegény jövendő férjére gondoltam. Tehát én is tudok egyfolytában sokat beszélni, és körülményesen fogalmazni (hallanátok barokkos, sokszorosan összetett, - grammatikailag bonyolult - kémia feleletemet, amelybe még kérdő mondatot is tudok csempészni!), de ez a (majdnem) cserebogár irigylésre méltóan fogalmaz és beszél, egy mondata 30 mp. (0.48-tól 1.19-ig, a "Például azért"-tól, a "sincs máshol."-ig)
Ha cserebogár akarok lenni, akkor van még mit tanulnom!
enslaved
@Horizont: Azért ez elég közönségesre sikeredett, és most ne haragudj meg érte. Ennél te több vagy. Czunyiné csak egy bábu a gépezetben, aki most is felfelé bukott azért. Tényleg sorry.
Toby
Logikus,amit mond a nő, csak azt nem értem, akkor eddig miért nem rúőgták ki, ha "minden szép, minden jó, mindennel megfannak elégedve " miért várták meg a pedagógus lázadást ?

A tökös hazugsághoz még gyúrni kell !
Desischado
Süket duma. Arról nem beszélve, hogy parasztvakítás az egész, hátha ennyivel beérik a pedagógusok. Hála az égnek, megértették, hogy ezzel csak bútorcsere volt, a kupi marad.
kukac50
Czunyiné szerint a Klik jó akkor meg is érdemelte a kirúgást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.