Ahogy a Propeller is beszámolt róla, Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárt személyesen a miniszterelnök rúgta ki. Ezt a Népszabadság tudta meg.

Czunyiné után azonban – aki a HVG-nek is megismételte, hogy nem a tüntetések miatt rúgták ki – Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter is tagadta, hogy Orbán Viktor keze lenne a dologban.

Az ellenzéki politikusos kérdésbe mindazonáltal Czunyiné kissé belezavarodott.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
Ej Balog.Agresszív kérdezősködés?Ez még nem volt az,de az is lehet vagy lesz még.Mert hazudtok orrba szájba.Nyomorba döntöttétek az országot és cselédeket,jobbágyokat akarnátok magatoknak.Na az nem fog sikerülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@silber13: 18.53-ra: Igen, mert az biztos katolikus volt, tehat a reformatus balog vedte meg az ovodat...

@enslaved: Jesszusom, mi volt az elso pap amokfutasa? Csak nem pedofil volt???
enslaved
@karma1: Nem, csak minden óvónőt ki akart tenni ahogy idejött, és csak az összefogás mentette meg végül az egészet. Most azon vagyok, hogy végleg kicsináljam.
karma1
@enslaved: Sok sikert hozza! Tarts ki! Hulye pap, mibol gondolta, hogy egy szakkepzett ovodai gondozonot (nem is egyet) csak ugy leakaszthat barhonnan? Vazze, ezek nem tisztelik senkinek sem a tudasat, kepessegeit, azt hiszik, barmit, barkit tudnak potolni kozmunkasokkal, amatorokkel...

Hat nem... Foleg, aki a gyerekekkel foglalkozik... Meg szerencse, hogy Veled joval kezdtek, ha csaladrol van szo...:o)))
Remelem, sikerul!
eugen4402
Mint a faluszéli "baromfi-idomárok", akik az őrszobán mindent letagadnak.
Szíjjártó is kerekre tágult szemekkel bámult a riporterekre, amikor az új orosz-magyar légiközlekedési vállalatról kérdezték. Ő ilyesmiről nem is hallott, de majd megkérdezi a fejlesztési minisztertől...
enslaved
@karma1: Csak szépen a háttérből, a kapzsiság lesz a veszte.
karma1
@enslaved: Igen, a legtobben ugyanigy velekednek - kisgomboc-effektus...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.