Maximálisan tökéletesen működik a MÁV, nyilván ezért is a lehetséges maximumra, havi ötmillió forintra emelték januártól a cég vezérigazgatójának fizetését. Dávid Ilona, az állami sikercég vezetője ezzel egyébként két és félszer keres többet idén, mint tavaly, és az már csak hab a tortán, hogy eközben a sztrájkolni készülő dolgozóknak két és fél százalékos béremelést ajánlottak fel.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Biztos ez is keresztény, esetleg fideSSes!
Ezeknek kell ennyi pénz, és még jogosnak is tartják!
Ha nem nézzük az ország lakosságának 80%-át, akik máról, holnapra élnek, hanem a máv dolgozóinak fizetését és állapotát, akkor már maga ez a tény elég kellene, hogy legyen arra, hogy nem érdemli meg!
Én állami cégvezetőnek, maximum 1 millió Ft-ot fizetnék juttatásokkal együtt!
Akinek ez kevés az elmehetne máshova, találni lehetne helyette több százat, aki megcsinálná azt -és lehet, hogy jobban-, amit ez a nő! (a nő csupa kis betűvel)
És ez vonatkozik az összes állami cégvezetőre és képviselőre, állami alkalmazottra!
Ébresztő MAGYAROK, ezek nem tudnak többet mint nagyon sokan mások, tehát nem érdemelnek ilyen kiugróan magas béreket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy ezeknek a vezetőknek hamarosan nagyon fog hiányozni Gaskó, az "érdekvédő". Azoknak a dolgozóknak, akiknek eddig az "érdekeit védte", már nem biztos, hogy hiányzik.
gyuszka
„Megérdemli mivel nagyon jó szakember.” Igaz, hogy mielőtt kinevezték volna a GySEV élére nem nagyon tudta megkülönböztetni a személyvonat elejét és végét. Érthető mivel korábban a MÁV –nál mint könyvelési csoportvezető tevékenykedet és az egy kicsit más szakma. A GySEV után átkerült a MÁV élére. Érdekes, hogy meghagyta a FIDESZ a beosztásában pedig Ő aztán kifejezetten Simicskának (élettársa a KÖZGÉP vezérigazgatójának) köszönheti a magas beosztásait.
csa-csa
@KERKA: persze! csak egy kis "utópiszti" volt
Dr. Felipe
Hát ennyit ért a g..i választási ígérete hogy 2 millás bérplafont vezetnek be. Persze nem csak ebben verte át a magyar embereket (fideSS birkákat is) hanem mindenben. Az egész ember egy kövér, pocakos, két lábon járó hazugság.
Borsodi
Nem tudom valójában havi 5Milla elég lesz vagy még megtoldják egy kis ruha pénzel havi 200000 kaja jegy ingyenes utazás stb mert ezt mind megérdemli.Ha hazánkba érkezik egy Francia az elavult TGV vonatok után,esetleg egy Japán ahol ha a vonat késik pár percet vissza adják a jegy árát,biztosan megelégedve utazna a MÁV szellem vasut vonatain Miskolc Ózd 60 km egyszeri átszállással szédületes gyorsaság ,tökéletes pálya csodálatos vasut állomásokkal ahol megtudhatod ki kit szeret, mikor járt ott. mit vitt el. Ha ezeken a csodás grafitis vonaton a kalauz 120 000Ft a mozdonyvezető 400000Ft ot keres ,A MÁV élén 5Milla tisztességesnek tünik a Fidesz szerint .Ha Jobbikos lenne a Máv élén a minimálbért is megszavaztatná Orbán, Kivánom Felcsuton ilyen vonatokkal utazzanak.
KisGenyo2
Éééés! Október 1-től már majd lehet egy ilyen volánvezérünk is! Hurrráááá! Végre "érdemes" adózni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.