24 új tanuszodát ígért a kormány még a 2014-es önkormányzati választás hajrájában, de ezek közül egy sem épült meg. Az egyik nagy vesztes Gödöllő, pedig 2014-ben még vezető fideszes politikusok is kivonultak a városba, hogy ünnepélyesen letegyék az uszoda alapkövét. Azóta viszont egyetlen kapavágás sem történt. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Szegény Gödöllő, biztosan nem ezt érdemlik. De tudhatnák, hogy a kormány csak ígérgetni tud, mert az nem kerül semmibe.
Hari
Mekkorát fordult a világ, vagy a polgármester Úr. Ugyanis anno Ő opponált leginkább .
RonaGyuri
ne már neki nem elég, hogy előbbrehozott VB-t rendezünk?
Akkor jobban teszi, ha óvatosabban lelkendezik az olimpiáért!
papa.49
@Hari: Hát igen a Gémesi is lelkes seggnyalója, volt a hazugovicsnak, én még emlékszem a kastély felújítási bohózatra, az átadásnál a homlokzat kész volt belül meg aládúcolva a helyiségek...olyan igazán ,,etnikumosra,, sikeredett...
Hari
@papa.49: Elmondhatjuk,hogy jó tanulója Orbánnak, kicsiben ugyanazt műveli, holdudvar, beleszólás senkinek, minden csak az ő jóváhagyásával történhet. Nincs mit egymás szemére hányniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.