Elismeri a kazah mezőgazdaságról szóló tanulmány egyik szerzője, hogy a szövegben szerepel plágium (mint ismeretes, mintegy 20 oldalt egy juhtenyésztési szakkönyvből másoltak ki). A kormany.hu-n megjelent nyilatkozatban Dr. Csízi István, a Karcagi Kutatóintézet tudományos munkatársa az írja:

nyilatkozom, hogy valóban nem idéztük dr. Mucsi Imrét, úgy, mint (Mucsi, 2010) valahol a szöveg között, a tanulmány végén sem, ezt mint a tanulmány „szerkesztője” magamra vállalom és a legrövidebb időn belül pótoljuk.

Úgy tűnik tehát, hogy ha balhé lesz, akkor azt Csízi egyedül viszi el:

Nyilatkozom egyúttal, hogy ezért a tanulmány értékéből szerintem semmit le nem vonó idézéselhagyással kapcsolatban a Földművelésügyi Minisztériumot, és az általa megbízott Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-t semmiféle felelősség nem terheli.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ez a Dr. Csízi István nagytudású szakember. Tudja, hol található a juhtenyésztésről hasznos ismeret, és meg is találta. Ez már csak megér 40 millát!
Fradigege
Fazekas biznisze. Neki osztanak vissza. Ő a felelős.
Lepényleső
Pártfeladat pénzért,- mindent, még ha parasztáldozat is?
KERKA
Ezek itt írnak egy tanulmányt 40 milláért, de lehet, hogy birkát csak a karámban láttak először és utoljára. Aki tenyészti, az elmondaná ingyen is, hogyan kell birkát tenyészteni
papa.49
NEM AZ AKINEK KELLENE!!!
Már azt hittem hogy a portást rúgják ki érte)))))))))))))
nemkati
@KERKA: Ugye? Ennyiért @karma1: jobbat írt volna saját tapasztalatból. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.