Huszonötmilliárd forintot bocsát Kecskemét rendelkezésére a kormány, hogy a város létrehozhasson egy gazdaságfejlesztési alapot – közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kecskeméten, ahol a Modern városok program részeként megállapodást írt alá Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz-KDNP) polgármesterrel.

A kormányfő a közös sajtótájékoztatón elmondta azt is: megegyezés született arról, hogy a kecskeméti reptéren épül egy polgári célokat szolgáló kifutópálya, továbbá az ipartelepek folyamatos áramszolgáltatásának biztosítása érdekében fejlesztik a hálózatot.

A kabinet és Kecskemét megállapodott a város körüli körgyűrű teljes megépítéséről és az 52-es bekötőút négysávossá bővítéséről is. Emellett létrejöhet egy egyetemi ipari kutatóközpont a megyeszékhelyen. Felújítják továbbá a vasúti főpályaudvart, és tervben van a kecskeméti elővárosi vasútrendszer kialakítása is – ismertette Orbán Viktor, aki a megállapodásról tájékoztatva beszámolt a Kodály Intézet fejlesztéséről, új iskolaépület építéséről és a kecskeméti Városháza felújításáról is.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@papa.49: Ennyire nem vagyok beképzelt... de tény, hogy a hülyeségemet csak max. itt "osztom"meg.:)))
papa.49
@eszegfu: Neked is nagyon jó meglátásaid vannak, és majd mindig egyet is értünk, vajon miért is, mert nincs ,,narancsos szemellenzőnk,, ...
eszegfu
@papa.49: ...meg talán az egyszerü "paraszti" eszünk miatt gondolkodunk, mint sokan mások is...
Dr. Felipe
Amerre én járok ámul a világ
Irigylik a sok pénzt amit költök rád.

A g..i durván 200 milliárdot ígért be minden fideSSes városnak, persze bolond ember aki még ígérni sem tud.
Aztán megy tovább őfelsége és az ígéretet már csak az internet őrzi meg. Mint mikor lerakták az alapköveket (tanuszoda, mentőállomás) csak éppen elfelejtették felépíteni.
papa.49
@Dr. Felipe: Lásd Gödöllő uszoda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.