A minimális tévés tapasztalattal rendelkező Story-főszerkesztő, Szalai Vivien lehet a TV2 hírigazgatója, aki 2003 és 2011 között a Színes bulvárlap, majd a Bors újságírója volt. Szalai márciusban érkezik a TV2-höz és az Aktuális műsorok igazgatóságát vezeti majd. A TV2 fő képernyőse, Azurák Csaba eközben önálló napi háttérműsor vezetője lesz – írtuk még délelőtt.

Azóta kiderült, hogy a Storytól távozik Szalai, így teljes gőzzel a tévés karrierére tud koncentrálni. Az újdonsült hírigazgató több bulvárkönyvet is írt már. Többek között Stohl Andrásról, Zuschlag Jánosról, illetve bordélyházakról is, legutóbb pedig a life.hu-n vezetett blogot Szofi néven egy luxusprostituált mindennapjairól.

Sokan felvetették, hogy bizony Szalai referenciája soványnak tűnik egy országos kereskedelmi csatorna hírigazgatói posztjára. Előkerült egy fotó – amit a hvg.hu szúrt ki – Kaminsky Fanni nyilvános Facebook-oldaláról.

Kell ennél jobb önéletrajz? Szalai szelfi Rogánnéval és Orbán bizalmasával

Ezen Szalai együtt szelfizik Rogán Cecíliával, Rogán Antalnak, a miniszterelnökségi kabinetiroda vezetőjének a feleségével, illetve Kaminskyvel, Habony Árpád volt feleségével, Orbán Viktor Facebook-oldalának üzemeltetőjével, Orbán bizalmasával. Kérdés?

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Horizont: tökéletes tömörítés.Csupa jól kiképzett...a gabika segédeszközgyárosnak minden jel arra utal van utánpótlása.
bakegya
@Horizont: tökéletes tömörítés.Csupa jól kiképzett...a gabika segédeszközgyárosnak minden jel arra utal van utánpótlása.
bencemacska
Mondta már valaki - én csak ismétlem - csak feliratot cseréltek a kuplerájon!!!
Lepényleső
Olyan aranyos öregasszonyok lesznek ők is,mint aki dolgozik,csak addig másképp élnek.
Desischado
Nem kell csodálkozni, kész kuplerájt csináltak eddig is az országból, most már Madam is van hozzá!
Eriksson
Mindenki kezdte valahol, valamikor... Lehetőség nélkül sose lesz gyakorlati tapasztalat. :)
Dr. Felipe
Van még kérdés elvtársak? Nincs? Akkor el lehet tolni a biciklit, nincs itt semmi látnivaló, tessék tovább menni, az emberek döntöttek, a magyar reformok működnek, na ugye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.