Hiába az új lámpák, esténként sötétebb van Dunaújvárosban, mint korábban – erről panaszkodnak a helyiek.

Szerintük folyamatos a balesetveszély, az elmúlt hetekben több gyalogost is a zebrán gázoltak el a városban. Az új lámpákat egy olyan cég szerelte fel, amely csak néhány hónappal a közbeszerzés kiírása előtt vette fel tevékenységei közé közvilágításhoz kapcsolódó feladatokat. Az önkormányzat szerint a pályázó minden követelménynek megfelelt– hangzott el a keddi RTL Híradóban.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@RonaGyuri: Nem kell találgatni tudjuk pontosan kiről van szó!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
Sötétségre nem csak Dunaújvárosban lehetne panaszkodni. :)))
emerencia
@human: Emlékszem a moziban milyen elképedve néztük a nyolcvanas években, hogy a kapitalizmusban a vezetékek keresztmetszetével spóroltak és emiatt kigyulladt egy nagy toronyház. (Pokoli torony.) Az elvtársak is szerettek anno saját zsebre spórolni de igyekeztek ezt lehetőleg nem a mások testi épségének veszélyeztetésével megtenni.

Ma már semmi se szent. A mi városunkban pár éve pl. csúcsforgalom idején, egyik pillanatról a másikra kikapcsolták a közlekedési lámpát az egyik kereszteződésben és emiatt baleset történt. Állítólag nem fizették ki a villanyszámlát az illetékesek. Később kiderült, hogy tévedésből kapcsolták ki, a számla időben ki volt egyenlítve. Az, hogy ezzel a lecsapós akcióval az emberek testi épségét tették kockára, néhány jobb érzésű lakoson kívül senkit nem érdekelt.
human
@emerencia: És gondolj bele, hogy mi történik, ha a kórházban a fertőtlenítővel kezdenek el takarékoskodni, vagy felhígítják? Nem csoda, hogy nincs vagy titkolt a statisztika a műtéti fertőzéses halálesetekről.
Toby
Így járnak a "keményen dollgozó kisemberek" amikor pártnyalogány, szarházi polgármesterek örültek, hogy kifizethették a Nagy Zsozsót a tiborcz-csávónak !

Egyébként marha bonyoliult lett volna egyszerű méréssel megállapítani, hogy a bevilágított területhez képest, mennyin oszlop kell, de nem is a közvilágtás elfogadhatósága volt a cél, hanem odanyalingtani a sunyi, rókafejű vőcskének és elé tolni a közpénzt !
szaboria1
Nagy átverés lett ez a fajta világítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.