Belehalt sérüléseibe az a középkorú férfi, akit kedden este késeltek meg a főváros XVIII. kerületében – közölte honlapján a rendőrség.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 9-én 20 óra 30 perc körüli időben a Budapest XVIII., Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél ismeretlen tettes egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. A középkorú sértett életét vesztette. A BRFK munkatársai megkezdték a helyszíni- és halottszemlét, valamint az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen és az elkövetéssel összefüggésben keresi a JAX-333 forglami rendszámú sötét BMW típusú személygépkocsit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30-999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.