Úton az első Orbán-unoka?

"A férjével, Tiborcz Istvánnal sétáltak, amikor összetalálkoztam velük. Látszott rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást. Ráhelnek pedig egyértelműen van egy kis pocakja, amire többször is rátette a kezét, mint ahogyan azt a várandós anyukák szokták. Nagyon úgy nézett ki, mint aki első idős kismama"

- mesélte a Kiskegyednek egy informátor, aki látta az ifjú párt.

Közben a Blikk arról ír: Orbán legidősebb lánya, Ráhel (27) jelentette be a családnak, hogy kisbabát vár, 4-5. hónapban van a kismama. A kormányfő kitörő örömmel vette tudomásul a hírt, amelyet azonban abszolút magánügyként kezel.

Bréking: Orbán Ráhel terhes a Kiskegyed szerint

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
1 éves korára lesz egy kastélya, meg vagy 300 hold földje !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@human: Bocsánat, de nem értem mit nem ért. Az állami vezetők kinevezése mellett az állam által adott feladatokból adódó megbízások rendje is hasonló a világban. Itt nincs akkora szabadsága egy kormánynak, mint másutt, hiszen a közbeszerzés kötelező. Tény, erős viták után az Orbán kormány ki tudta harcolni, hogy bizonyos esetekben a hazai vállalkozó előnyben legyen a külföldivel. Ha ezzel nem ért egyet, azt hiszem nincs mit vitatkoznunk, hisz a pártérdektől független magyar érdeket kérdőjelezi meg. Bízom benne, hogy nem az idegen, külföldi konkurencia mellett érvvel, akármilyen magyarral szemben! A magyarok közül pedig lehetetlen, hogy nem az adott cégek adják a legjobb ajánlatokat, mert gyakorlatilag biztos, hogy közbeszerzési per lenne a dologból. Nincsenek, vagy alig vannak ilyen perek! A szoci időszakban, ismétlem, mert nem volt tőkeerős magyar vállalkozó a kapott pénz 80! %-a került vissza az Unióba, mi pedig az államcsőd felé menetelünk. Jelenleg is előfordulnak közös (külföldi-magyar) vállalkozások, de 2011 óta a pénzek csak 30%-a vándorol vissza. Egyébként ez a gazdaság egyik titka. Arról nem tehet a Kormány, hogy a baloldali pártok szinte teljes elszegényedése mellett nem alakultak ki jó baloldal közeli vállalkozások, mert minden tendert külföldiek nyertek meg annak idején. De ez nem Orbán hibája, ostorozzák saját hibás vezetőiket! Most a kormányközeli cégek úgy meggazdagodtak, hogy még a külföldiekre is rá tudnak ígérni. Ezt a réteget létrehozni felejtette el a baloldal. Megelégedett a nyugatiak zsebbe adott csúszópénzével. Na itt volt a hiba, és ez tényleg közel állt a lopáshoz, bár mit is ítélnek ma a bíróságok. Erre gondoltam, mikor az előző érveimet leírtam. Nem tudom érthető-e az érvelésem így? Remélem legalább átgondolásra egy más módon, más pártszíneket kedvelőnek is érdekes.
human
@Papuska1: Elnézést, de több időt nem fecsérlek rád. Engem nem tudsz meggyőzni arról, hogy például Mészáros 2010-ben agyműtéten esett át és olyan zseniális vállalkozó lett, hogy pár milliós nyeresége milliárdos nyereséggé változott pár év alatt.
Papuska1
Nem csak mészáros! Egy csomó volt kisvállalkozó! Mindenki csak Őt emlegeti. Aki meg úgy gondolja közülük, hogy nem áll be a sorba, az úgy jár, mint a Simicska. A pénzt Magyarországon kell tartani, de a hatalomtól maradjanak távol! Mit lehet ezen nem érteni?
Bercifiu
@Papuska1: A rendszerváltás hajnalán, szarért-húgyért megszerezték a csókosok az állami vagyon nagyobbik részét. Nem tudtak vele mit kezdeni, mert gazdaságtalanul működött, magyarul az állam csecsén lógott. Na de ha már megvan, hát építsünk nyugati gazdaságot, magyarul lankadt fasszal mentünk a kuplerájba. De ott volt a madam, a nyugati tőke, s adott egy egy cégnek gazdasági Viagrát, mely egy ideig működött, de utána már függőséget okozott a cég működésében, így vagy eladták, vagy vegyes céget alapítottak, ahol a volt tulajdonosnak fizettek, csak hogy ne menjen a cég közelébe. Na a faszikám kurvára boldog volt, mer a 85 évi jövedelme meg tízszereződött, s azt hite ez mindig így lesz.- csakhát a politikai erők változnak. A FIDESZ földvásárlók nem tudom miből fogják visszafizetni a kölcsönt, ha 18 ba menniük kell.
Ráhelnek kívánom, hogy erőben, egészségben hordja ki terhességét, s egészséges babája szülessen.
Kérem, a közéletben ne lépjen az apja nyomdokaira.
Ne szerepeljen nyilvánosan, feleslegesen ne izgassa magát az idióta megjegyzésektől.
Papuska1
@Bercifiu: Az okfejtése érdekes, de fekete fehérre egyszerűsíti a dolgokat. A franciáknál működik a több, mint 50%-os állami tulajdon, nálunk nem működött. Most a "központosítások ellenére" maximum 30% állami tulajdonnál tartunk. Az Európai átlag 40-50 között van. A másik gond, hogy a nyugati cégeket jótékony nagybácsinak nézi. A vámpír is annak látszik, amíg be van csukva a szája! A nyugat számára uszkve ezer éve mi vagyunk az az akadály, ami megakadályozza a Balkán és a tőlünk keletre lévő világ formális befejezését. Úgy tűnik, hogy most is valami ilyesmi történik nem is kis sikerrel. Nem hiszem, hogy a nyugat szerelemből segít bár mit! A nyugatnak vagy az lesz az érdeke, és akkor rákényszerül, vagy megpróbál minket háttérbe szorítani, ami ezer éve nem sikerült, bár voltak gyengébb időszakaink ez idő alatt. Ez nem fekete-fehér szituáció, ez egy izgalmas játszma! Magas szintű politika! Én így látom.
desiro
Szaporodnak a saját lábunkon élősködők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.