Felejtünk. Gyorsan, könnyedén. Van, aki nem is emlékezhet rá, mert fiatal volt, vagy talán akkoriban született. Pedig nem árt tudni, ki honnan indult. Szerintem. Székesfehérvár, gimnázium. Két barát. Orbán Viktor és a nála 3 évvel idősebb Simicska Lajos. 1981-1987 ELTE kollégium. Baráti társaság: Orbán Viktor, Simicska Lajos, Varga Tamás, Fodor Gábor, Kövér László, Stumpf István, Áder János és a holdudvar. 1987-1989 Fodor Gábor, Molnár Péter, Orbán Viktor, Kövér László a Soros György által, kimondottan számukra létrehozott Kelet-Európa Kutatócsoport névre hallgató alapítvány rendszeres apanázsában részesülnek. Praktikusan, a ma olyannyira gyűlölt Soros György pénzéből élnek két évig.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ja igen amikor szélkakaska ébredezett...
RonaGyuri
@bundi: ne már akkor is most is egy műveletlen paraszt-suttyó, egy ócska paraszt-káder kölök volt! Na jó; ma már nem kölök és gurul! =))
Aki Én
Ezek azok a köztudott sztorik, amiről mindenki, és senki nem tud.
Erre mondják, hogy ,,Igen lopok, és? Tegyél ellene majd betöröm a pofád"
Eriksson
Ezek után mondja valaki, hogy nem tudatosan lettek ezek az ifjak kinevelve a jövő politikai, gazdasági vezetésére.
Innentől lehet találgatni, hogy mi, miért történik kis hazánkban a rendszerváltozás óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.