Egy zártkörű rendezvényen találkozott és beszélgetett egymással tavaly novemberben Simicska Lajos és Vona Gábor. A Jobbik elnöke azt mondta, Simicska elárulta neki, hogy látta az Orbánnal való szakítást, és "nyugtalanító dolgokat" hallott a Fidesz háttérbeli működéséről.

Simicska Lajos és Vona Gábor közel negyedórán keresztül beszélgetett egymással még november 27-én az A38 Hajón – írta a Vs.hu. A Fidesz egykori pénztárnoka és a Jobbik elnöke a Magyar Nemzet Szalon nevű rendezvényen találkozott.

Simicska elmondta Vona Gábornak, miért szakított Orbánnal

Vona Gábor megerősítette a lap értesülését, és azt írta a Vs.hu-nak, hogy Simicska Lajos sétált oda hozzá, és elmesélte, miért szakított Orbán Viktorral.

Vona Gábor szerint ezután az asztalnál ülő vendégekkel – köztük Volner Jánossal – közösen röviden beszélgettek a nagyvállalkozóval, "amelynek során Simicska Lajos elmondta a saját olvasatát az Orbán Viktorral és a Fidesszel való szakítás okairól".

Nyugtalanító dolgokat hallhattunk a kormány és a Fidesz háttérbeli működéséről, de azt gondolom, nem lenne elegáns, ha ennél többet mondanék az ott elhangzottakról

- nyilatkozta Vona.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A Lajosnak nem is most kell teríteni a lapokat, majd 2018 ban. Lesz sok meglepetés a fideSS birkáknak.
Amúgy meg eddig is láttuk hogy hogy működik a fideSS maffia, csak a fideSS birkáknak lesz meglepetés hogy mennyi aljas húzásra volt képes a FideSS.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Szabad akaratából,tehát nem verték ki belőle; tudtuk meg,hogy nem fejlődött elnökünk
mióta az atyai testből harcolt kilépve.
papa.49
A Lajos nem hülye ennyire, nem mondott szerintem semmit a vonakondásnak, azt csak szerette volna a kondás, ha megtud valamit...
sentinel216
Vajon Zavrivecz is elmondta Simicskának, hogy ő miért szakított a mentorával?
papa.49
@sentinel216: Dehogy szakított, ő és a pártja most ,,csendes társ,, mikor kell előkapja a hazugovics a gatyából őket))))))))))))
sentinel216
@papa.49: ma, 15:22
Erről van szó. A köpcös futballista csak játszik velük, mint bűvész a nyulakkal. Hol kiveszi, hol beteszi a varázs kalapjába őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.