A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint tavaszra fokozódik a migrációs nyomás.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában azt mondta: "nagyon jelentős fenyegetést jelent" a migrációs hullám; januárban "több mint 62 ezren érkeztek Európába, ez több, mint tavaly júniusban", és a tavaly januári adat sokszorosa – tette hozzá.

Közölte: a magyar határrendészeti rendszer nagy létszámmal, fejlett technikai eszközökkel – például hőkamerákkal, éjjellátó berendezésekkel –, a "jogi oltalommal" és a műszaki akadályrendszerrel készen áll, hogy az eddiginél nagyobb migrációs nyomással szembenézzen.

A főtanácsadó kitért arra is: kedden hetvenkét embert fogtak el a határon, olyan területekről érkezőket – köztük afrikaiakat, pakisztániakat, nepáliakat –, akiket a macedón határról nem engedtek tovább, ezért ők maguk és az embercsempészek is megpróbálnak új útvonalakat keresni Nyugat-Európa felé.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bukott hőr kevesebbet igyál kanást, mindjárt kisebb lesz a nyomás a tökfejedben))))))))))
wagabund
..."Tavaszra fokozódik a migrációs nyomás"...

ez eddig is tudható volt...inkább arról kellene tájékoztatni a zembereet, milyen éber élőerő állítja meg ezt az áradatot? ...ha egyáltalán sikerül megállítani? van-e annyi rendvédelmis? ...és mennyi az annyi?
...egyáltalán ott jönnek, ahol mi várjuk? gyanítom nem.

Éberség elvtársak! Ha nem a -(harmatgyenge)-drótakadályon jönnek a migráncsok, akkor majd Merkel irányításával Brüsszel fogja ideszállítani a harcosabb, senkinek nem kellő, de lázadásban jól képzett, nőverő bevándorlókat...
justhpeter
Vakondi ! Van hova elbújjál, ha ezek a migráncsok jönnek ?
kutyahűség
Az öreganyád térgye kalácsa reumája, az fokozódik!

Ha a kormány valamihez impotens, akkor mindjárt előveszi a kalapból a migráns/menekült/gyurcsányahibás/elmúltnyócév/ Angelaúgyismegbukik hülye szövegeit.

A normálisabb országok - NEM! Magyarország vezetésére gondolok, értelemszerűen - éppen azon dolgoznak, hogy a migránsügy fix und fertig legyen tavaszra. És ahogy olvasom a dojcs meg az inglish :) nyelvű lapokat, egész jól haladnak. Nálunk meg csak ez a szarkeverés megy állandóan!
Butautáló
@kutyahűség: Ugyanezt mondhatom a svéd nyelvűekről is!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.