A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nehéz lesz a 2016-os év, mert Brüsszelből és a déli határ felől is nőni fog a Magyarországra nehezedő nyomás.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Takonyárpi most ezt találta ki hogy "nyomás alatt állunk". Most ezt kell mondogatni minden csatornán hogy terrorveszély, keletről és nyugatról is támadják a zországot.
Szerintem meg 2016 ban is kurva nagy rablásokra készülnek a g..iék, ezért kell ez a terelés. A turizmust már ki is nézték maguknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Akkor fogjátok a pereputtyot, és nyomás Kazahsztánba!! Mi a szarnak vagytok még ebben a "veszélyes" országba, ha ennyire fostok???
Toby
@zöldszem: Lételemük az állandó feszültség szinten tartása, a riogatás, megspékelve primitív hazugságokkal, ahogy lézer-piszkos is lebukott az " unió nem ad rá pénzt" dumával, miközben az lmp-s beszerezte Brüsszel homlokegyenest ellenkező álláspontját !
Ezek eltaposni való mocskos patkányok, nem lehet irgalom !
zöldszem
@Toby: Én is szívesen belenéznék a fejükbe, mondjuk egy lyukon!!!
eszegfu
@John J. Dunbar: 15:16 A egészben az a "szemétség", hogy az utolsó kis "sza@ros" épitkezés, felujitás is csak EU-s projekt keretében megy és amikor Mo-nak kellene megmutatni a lojalitását és azt sem ingyen!... na azt már nem!! Majd mi válogatunk mit akarunk és ahhoz adjatok pénzt! És ez az egész kerités "projekt"... tényleg csak a szomszédainkkal nem vagyunk "beszélő viszonyban", mert azt hiszi O.V., hogy a V4 ha mellette állnak (márpedig ők nem esnek a menekültek utvonalába), akkor már verheti a mellét akár Európában, akár kivül is: M.o. megvédi a határainkat, a nemzetet, a magyarok nem kérnek a menekültekből, önállóan döntünk sorsunkról...mert ugye mi képesek vagyunk mindezekre, nem kell nekünk akár egyetlen ország, meg főleg az EU segitsége sem! Ez a rémálom nem az Elm, hanem a Cinege utcában!:((
papa.49
Sajnos a lézeres szarJankónál is elmentek már végleg hazulról, ez látható már a viselkedésén is!!!
nezelodo
Sajnos a társadalmak mindig fogékonyak voltak a Belzebub szavára. Miért lenne ma másként, ép az imént riogatta a zembereket mert nem a tolvajlás, a hazugság az erkölcsi fertő a baja, az az ő műfajuk, hát terelni kell, ne arra figyeljen a nyáj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.