Kínos pillanatnak lehettek szem- és fültanúi azok a nézők, akik figyelemmel követték az ATV Start című műsorának múlt heti adását. Rónai Egon épp vagyonnyilatkozatáról faggatta Gyurcsány Ferencet, amikor az egyik kérdés közben a volt miniszterelnök finoman felemelkedett a székről, a nézők pedig szellentéshez hasonló hangot hallhattak. A Blikk szerint nem biztos, hogy a politikus élő adásban eresztett el egy galambot, hiszen akár a mikrofonja is hozzáérhetett a kabátjához, vagy a bőrszék is megcsikordulhatott alatta, de az eset valóságos lavinát indított el. Egy fél ország találgatja, mi lehet az igazság...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Aki már mocorgott bőrszéken, azt tudja, hogy egészen megkepő hangokat lehet kicsalni belőle, főleg rövidgatyában, amikor a lábad hozzáért.
Ha kekszelt, akkor meg inkább az jöjjön ki, mint a rohammentő !

Sztorrrrryyyy:

Anno, volt melóhelyemen kicserélték a lifteket és mert volt elég hely, kiépítették a butorszállító hátsó traktust is, melyet egy mágneszáras ajtó zárt csak el a lift személyi részétől. Cimborával éppen szökésben voltunk - mentünk volna ki egy kis sörre - ezáért bebújtunk ebbe a kis hátsó rekeszbe, de nem csuktuk be az ajót teljesen. Az egyik szinten beszállt az amúgy rendkívül arrogáns, sokak által nem csípett közép-főnök, egyedül.
Elindult a lift egy kis zökkenővel, mire a pali kidobott egy jó hangos piros negyvenet, majd látjuk, hogy a segge mögött elkezd legyezni a tenyereivel. Ezt már nem tudtk megállni röhögés nélkül - lebuktunk.
- " Hát maguk mi a lóf*szt keresnek ott bent ? "
- Főnök, megnéztük hogy valójában mennyi a lift teljes belmérete !
- Ha untoznak, szóljanak, találok maguknak munkát !
Megvártuk, míg kilépett a foldszinten, majd kiosontunk egy kis sörre a közeli buszpályaudvarra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Üléshuzat!
Tutibiztos!

Az űrgyürüfüttynek, dallama van!
Eriksson
Fingott és kész. Mit kell ezen annyit rágódni?
vukkocska
Az is lehet, hogy éppen Orbánról volt szó :)
Eriksson
@Szeparepa2: De most sikerült neki. :pp

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.