Székesfehérvár után Veszprémben is felvonul a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és társszervezetei, hogy újra megemlékezzenek az 1945-ös budapesti kitörési kísérletről.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem lehetne valami egészséges közminkát találni ezeknek az unatkozó, lébecoló, álmodozó hülyegyerekeknek, hogy lekössék magukat ?
Menjetek el vagont kirakni, reggelre azt sem fogjátok tudni, hogy hívnak ! És még pénzt is kapsz, álmodozó ősbarom !
Manhattan
@Toby: Tegnap demokrata társaimmal elutaztunk Veszprémbe, nehogy ugyanaz a szégyen megtörténhessen, mint Fehérváron. 21-en voltak, mi többször annyian.
Sanyi2015
@Toby: Ezek a felvonulások hosszú évekig tiltottak voltak, nem is engedélyezték őket, de pont a most legjobban ellene tiltakozó baloldali liberálisok verték át a bíróságokon, hogy a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás jegyében ezeket és az ehhez hasonló rendezvényeket ne lehessen betiltani!
A hatóságok pedig nem tehetnek mást, mint engedélyezik és kísérgetik őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.