A 2016-os év is nagyrészt az illegális migrációról, az ezzel járó problémákról, biztonsági kérdésekről fog szólni – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

2016 is a migránsokról fog szólni – ígéri Kovács Zoltán

 Nő a nyomás Európa egyelőre még védtelen déli határain, de ami a legsajnálatosabb, az a brüsszeli fenyegetés – tette hozzá.

"Nem került le a napirendről a kötelező betelepítési kvóta, és ez pontosan ugyanolyan veszélyeket tartogat, mint az illegális migráció elsődleges formája, amely a zöldhatárokon próbál bejutni"

- közölte a kormányszóvivő.

Kovács Zoltán hozzátette, az elmúlt egy év nagy eredménye, hogy sikerült kialakítani a V4-ek közös álláspontját például arról: a szolidaritásnak nem az a mércéje, hogy egy kötelező betelepítési kvótát támogatnak, hanem az, hogy rész vesznek a külső határok védelmében, továbbá, hogy fellépnek a mindennapok biztonsága érdekében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
"Tugyuk"! (már aki), még létre kell hozni a nemzeti italboltot, a nemzeti turizmust, lenyomni a terrortörvényt, hogy Orbánnak totális hatalma legyen!
Kerítést körbe, és kiírni dakota rezervátum!!!
Hellcat
Ezek a patkányok a parlamentben alig várták hogy újra jó idő legyen és meginduljanak a migrancsok...VÉGRE lesz kivel rigatni az embereket...végre megint lesz kire terelni a figyelmet míg mi lopjuk a pénzt...
magyarbakancs
A migráns kérdés annyira kell az Orbánéknak mint a falat kenyér az éhezőnek.
Evvel lehet hülyíteni a népet ,és fenntartani a harcias állapotot,retorikát.
Cicero
Reményem szerint pedig 2016 arról fog szólni,hogy el lesztek tavasszal kergetve, és ki-ki érdeme szerint a Szegedi csillag börtönbe lesz zárva. :))))
justhpeter
"A 2016-os év is nagyrészt az illegális migrációról fog szólni" - Meg az idióta kormányokról

@Cicero: Amit írtál az a vágyak netovábbja ! Ámen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.