Kifogásolja őrizetbe vételének és letartóztatásának körülményeit Lagzi Lajcsi, ezért nemzetközi bírósághoz fordulna, valamint nyílt levelet ír az észrevételeiről a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek, közölte a zenész az Atv.hu-val.

Már nemzetközi bírósággal fenyegetőzik Lakodalmas Lajos

A mulatós sztár a gyanú szerint éveken át illegálisan vételezte a áramot, a vizet és a gázt, míg a szolgáltatók felé csak a mérőórákon jelzett minimális fogyasztást fizette. A zenész úgy látja, hogy az eljárás alatt történtek jogsértések vele szemben, ezekért pedig elégtételt szeretne kapni.

Az ellene folyó nyomozást és a gyanúsítást kabátlopási ügynek nevezte. Állítása szerint családja húsz éve használ egy artézi kutat, ebből ingyen adta a vizet a boldogasszonypusztai lakosoknak, amíg a városi vizet bevezették a településre. Lajcsi reméli, hogy az áram- és a gázlopás kapcsán is kiderül majd, hogy nem lopott.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ne menjen ki sotet ejjel az utcara, letraval a kocsija tetejen, mert jon az ismeretlen 84 eves osztrak-magyar kettos allampolgi a Mercedesevel, oszt megnezheted magad...

Ha tenyleg oda akarsz menni - a nemzetkozi birosagra, - akkor menj szepen csondben, es tedd a dolgod...

Egyetlen farkas sem uvoltozik, mielott vadaszni indul...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
@zöldszem: csak ismételni tudom magam, ha Lajcsi ilyen (én nem hallottam) önbevalló nyilatkozatot tett, akkor az ügyészség bénaságát igazolja, hogy erre alapozva sem tudtak rábizonyítani. Azt is csak ismételni tudom, hogy ha nincs megalapozott vád, a bíróság kvázi automatikusan elrendeli a szabadlábra bocsátást, mert ok nélkül nem tartható lakat alatt. Mármint egy magára valamit is adó de demokráciában.
kukac50
Olyan törvényt akart hozni Orbán ha valakinek megtetszik a házad elvehessék Tőled,lehet,hogy most ezt alkalmazzák! Ha úgy érzi Lajcsi,hogy igaza van menjen nemzetközi bíróságra.
Magyarországon nem működik az igazságszolgáltatás.
wagabund
@Hari: ha időben szólnak a bírónak...csak el ne keveredjen az ítélet...
nevemnick
Lakodalmas Lajos ... ezen jót röhögtem.
Hari
@wagabund: manapság ezen a vidéken minden megeshet, és annak az ellenkezője is. A szeliranyt kell figyelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.