Persze nem azt mondom, hogy a tüntetés általában, sehol a világon, semmikor nem ér semmit. Csak Magyarországon, és most nem. Azért, mert ez egy ilyen hülye ország. Orbán és bandája nem fél semmitől, csak attól, ha megbuknak a legközelebbi választáson. A jelenben nem félnek semmitől, csak, ha a közvéleménykutatóknál nem a Fidesz vezet, vagy, ha egy időközi választáson bukik a Fideszes jelölt. Ettől is csak azért fél, mert a választásokon való bukás rémét vetíti előre. Egyébként viszont ez a maffia kormány mindent leszar. Egy normális országban ha kimegy százezer ember tüntetni, akkor az emberek elgondolkodnak, és lesz pár ember, aki azt mondja: "igazuk van, nem szavazok a kormánypártra". És ha sok ilyen tüntetés van, és igazuk van, akkor a kormány lassan sok szavazót veszít. Ezért normális országban az ilyen tüntetések jelzések, és a kormány figyel rájuk, próbál megegyezni velük. De nagyon sok magyar szavazó hülye. 1) Hülye az a szavazó, aki azt mondja, hogy "nem érdekel, hogy a...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Kitűnő írás, minden szavával egyet értek! Magyarország ma - igen kevés kivétellel - a lusták, hülyék és gyávák országa. Egy reménytelenül szar hely! Nekem csak ez az egy életem van, ezért hagytam ott a francba! Aki úgy gondolja, hogy a hülyék nem fognak megokosodni, a gyávák felbátorodni vagy a lusták fitté válni az nagyon jól gondolja! Jól mondta Hofi! : Magyarország szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is!
nyanya001
Ezen túlmenően csak az ATV közvetítette, az összes kormányközeli TV hallgatott róla
mint szar gazba és talán meg sem említi majd a híradóban pl M1 szennycsatorna !
verum
Sajnos egyetértek a cikkel. Hozzátenném még a néhai Ranschburg Jenő gondolatát is, aki még életében, de már öt évvel ezelőtt megmondta Orbánról:
"Olyan ez, mint amikor a négyéves gyermek magabiztosan gondolja, bármerre fordul, előtte van észak, háta mögött dél, balra a Nap nyugszik, jobbra pedig kél. És ha azt kérik, mutassa a körmeit, akkor a tenyerét fordítja kifelé, hiszen az számít, hogy ő lássa a kézfejét. A hatalom birtokosával is megeshet, hogy meggyőződése: amit ő jónak tart, azt mindenki más is annak ítéli.
...
Az autokrata nem szívesen adja ki a kezéből a hatalmat, ugyanis hiszi, hogy kizárólag az ő vezetése üdvözíti a tömeget. Máshogy nem is lenne képes interpretálni magának a makacsságát. Ezt amúgy a mentségére is mondom. Ráadásul nincs mellette senki, aki meg tudná és meg is merné neki mondani, ha hibázik. Pedig sokuk nincs meggyőződve a vezető tévedhetetlenségéről, de a karrierje kedvéért felveszi a hatalom kínálta ruhát. Vagyis cinikus.
...
Amíg ő az ország vezetője, úgy hiszem, nem lesznek az eddigi értelemben vett szabad és demokratikus választások. Hogy milyen politikai trükköt fog ehhez alkalmazni, nem tudom. Először talán általános választójogot kapnak a határon túli magyarok, aztán ha ez kevésnek tűnik, jön a következő lépés."
24.hu/belfold/2011/01/13/ranschburg/
GeoCravker
Ezt, ami a cikkben van ugatom egy ideje. Tudom, netadó..., egy tervezet tervezetéről lemondott a kormány. Helyette lett D.Tompika ötelte...

Nem, ez a tüntetgetés nagyon világosan, és nagyon régóta nem ér semmit.
endresy.blogspot.co.uk/2015/04/blaen-tuntetesei.html
endresy.blogspot.com/2015/01/mindenki-menjen-picsaba-tuntetni.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.