Orbán Viktor Lillafüreden zárt ajtók mögött pontosan megmondta a dátumot, mikor jöhet szóba egy drasztikusabb beavatkozás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@Papuska1: Pápuska

Bizony vannak még az országban olyan idióták akiknél ezek a tolvaj fideSSg..ik a legnépszerűbbek, de már egyre kevesebben vannak. Majd csak figyeld a többi tüntetést is mert lesz ám még több is 2018 ig.
Lesz mitől félni az ostoba fideSS birkáknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Papuska1: 15:22 Aggódhatsz is az unokáidért, minden okod megvan rá! Ahogy nekem is, ha hagyjuk szétlopni a hazánkat. Soha még ekkora hiénák nem tépázták az országot.

Ezt nem látod? Hiszen annyi mindent látni vélsz!
Az lenne a minimum az unokákért, a gyerekeinkért, hogy ne droidokat, bólogató jánosokat és rabszolgákat neveljünk, képezzünk belőlük, de te még ezt sem érted, - pedig állítólag pedagógus vagy - mert valaki bemagyarázta, hogy ezek a jobbak, akik most hatalmon vannak és mindez majd egyszer jó lesz. (Nekik biztos, hisz azon vannak, de nem népnek.)
A politika elfogult szemüvegén át nézed még a szakmádat is. Papuska, a "tieid" legtöbbje finoman szólva se jó ember, és nem a keresztény konzervativizmus vezéri őket, - mert akkor nem itt tartana az ország!

A liberálisoktól félsz? Ők nem árthatnak, és nem is akarnak ártani neked. Hogyan árthatnának?
A másik: a vallás magánügy. Azok, akik beemelték a politikába, zászlajukra tűzve, és mindezt kisemberek hitét kihasználva a saját hatalmuk és gazdagodásuk érdekében, a vallást is alázzák!
Persze, lehetsz lojális, hiszen a hatalomhoz annak kell lenni, de meddig?!
JAJMÁR
Hazafelé hallgattam a híreket, hogy majd 2018. után visszatér rá Orbán, hogy megmaradjon-e a Klik, és ez nem vicc, mint ahogy az első hírből gondoltam. (Már, hogy 2018. választási év után)
Vigyázat, beleverik az emberekbe már most, hogy nincs más alternatíva, és nincs más lehetőség, ők Magyarország örök kormánya, de 2018.-ban mindenképpen el kell zavarni őket oda, ahová valók!
Már csak ezért is!
Toby
@JAJMÁR: Odaadnám lézer-piszkos életét, orbánc lemondásáért !
JAJMÁR
@Toby: Máris van egy támogatód, mert én szintén!
Papuska1
@JAJMÁR: Na itt a különbség! Én nem látok lopást, mert szerintem nincs is. Fidesz-es környezetben élek, és nagyon kevés gazdag barátom és ismerősöm van. Akkor kik lopnak? Voltak a mi közelünkben is törtető, mindent akaró ifjak. Mi magunk buktattuk meg Őket, és utólag az derült ki, hogy több volt a dolog füstje, mint a lángja. Lerobbant , négyszázezer kilométer felett futott kicsicsázott BNW-vel furikáztak. Többet költöttek a gazdagság látszatára, mint amijük volt. Ismerek olyan volt FIDESZ-es országgyűlési képviselőt, aki Ausztriába jár ki szőlőt metszeni, hogy a viszonylag alacsony nyugdíját ki tudja egészíteni, hogy megélhessen. A magas jövedelem csak 4 évig jár, egy választásnál a megtakarítást rá is költi a kampányára, és ha nem nyer, senki nem áll mellé. Ez is verseny. Egyáltalán nem úgy működnek ennek a világnak a hétköznapjai, mint ahogy képzelitek! Persze van néhány szerencsés kiválasztott, aki tehetségesebb, erősebb, mint a többség, de Simicska példáján láthatod, hogy nem is biztos, hogy lelkileg FIDESZ-es. Közben a gazdaság átállításához erő kell, az erőhöz meg pénz! Ha nincs a gazdaságbanb olyan hozzánk lojális kör, amilyen szükséges, lehetetlen volna az országban és a világban végig vinni az általunk tervezett változásokat. Ha nem lenne komoly tartalékunk, a nyugat régen megzsarolhatott volna bennünket. Persze ezt nem látja, vagy nem így látja, aki csak egy másik propagandán keresztül értesül a megcifrázott áltényekről. A liberalizmussal kapcsolatban: Nem Petőfi, vagy Deák liberalizmusával van baj. Az újliberalizmus (neoliberalizmus) teljesen más! A világ mielőbb való elpusztulását hirdeti, és azt, hogy éljünk a mának. Nem kell törődni a múlttal és a jövővel. Ráadásul egy csomó dogmát követel meg. Gondolkodás rendőrséget üzemeltet, és aki vét az elvárt gondolkodás ellen az rögtön fasiszta, meg bűnöző. Nem lehet kimondani benne a problémákat! Az általa eldöntött dogmák nem vitathatóak, nem kérdőjelezhetőek meg. Ez nem szabadság ez durva diktatúra!
JAJMÁR
@Papuska1: 13:18 Ezek után nincs már mit mondanom. Nem tudok látást javítani :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.