Pedig még Klebelsberg nevét is elrontotta a pályázatában. A Klik szegedi tankerületi igazgatója úgy nevezte ki Konkoly Bélát a Fodor-kollégium igazgatójának, hogy egyetlen szavazatot sem kapott. Az igazgatói helyre a testnevelő tanár Konkollyal szemben egy másik kollégiumot már 13 éve vezető Kuzma Éva pályázott, írja a Délmagyar.hu. A döntésről megkérdezték a különböző testületeket, akik így szavaztak:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A fidesz most magasról lesajnálta a nép akaratát. Senki nem támogatta az újonnan kinevezett igazgatót. Hogy még is miért őt választották arra ez az arogáns válasz érkezett:

"a döntés meghozatala a KLIK belső eljárásrendje szerint a tankerületi igazgató hatásköre, aki a döntését nem köteles megindokolni."
Dr. Felipe
Megint túltolták a biciklit a g..ik, aztán meg csodálkoznak ha "balhéznak" a tanárok. Ezt az arrogáns, semmire sem jó KLIK et el kell dózerolni.
human
@Dr. Felipe: Orbán megmondta, ha támadják a kisvasutat akkor még hosszabbra építi. Ha támadják a KLIK-et akkor gondolom szintén keménykedés fog következni
Mangu
Ha ő lett volna az egyetlen KLIK kinevezett, nem szólnék semmit, de nem csodálkozom, mert a többség "kiválasztott" volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.