Szájer József végre újra felbukkant a magyar médiában. Mint egy falat kenyér, úgy hiányzott már nekünk az alaptörvény iPad-be vésője, aki trapézon,lovon és vonaton is tudja ezt a kunsztot. Szájer József lényegében azt mondja az arcunkba:kiskorúak vagytok,ostobák vagytok.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Szájer, kivételesen, igazat mond. Az az ország ahol az emberek hagyták, hogy Alkotmányukból folyamatosan update-telt pártkivánság listát csináljanak még nem felnőttkorú.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
@Hari: " köszönöm, szerintem ezt a forrást kellett volna megadni, nem a kolozsvár.com-t"

A cikkben végig a riportról van szó és ott is mellékelve van a link ahol a videót meg lehet nézni amiről a cikk is szól. Szájer egyetlen feltett kérdésre nem válaszolt, csak ledarálta az anyagot amivel útnak indították. Mintha magában beszélt volna és a riporter ott se lett volna.
Olvasd el a cikket végig..
eugen4402
@coni: Gondolj vissza az elmúlt évekbe látott riportokra. Ők soha nem a kérdésekre válaszolnak, simán "felmondják a leckét", amit bemagoltak. Kivétel nélkül ezt csinálják, ez a bevált harcmodoruk...(Esetleg néha hátrafelé nyilaznak Gyurcsányra, Bajnaira...) Médiatörténészek gyűjtik ezeket az interjúkat "Az idomítás csodája"-feliratú dossziéba...
Dr plágium
Azért én módosítanám. Minden magyar aki ezekre a férgekre szavazott és még mindig nem ébredt fel az bizony idióta...
bencemacska
@Toby: ...:DDDDD-:)))) röhögök.
A fene, ma módomban lett volna érdeklődni H.T. családi állapotáról, és elfelejtettem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.