Nem összeférhetetlen Orbán Viktor főtanácsadója szerint, hogy az ő cége gyártja a hírblokkokat az állami médiának havi 3 millió forintért. Giró-Szász András úgy gondolja: tud független lenni egy olyan hírszolgáltatás, amelyet a miniszterelnök közvetlen munkatársának cége készít – hangzott el a szombati RTL Híradóban.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Ja, most hogy már lemondott, tök független idióta lett.
Hogy egy szívlapáttal egyengessem a feje búbját ennek a drága embernek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
OK olyan valóban létezik, hogy valaki függetleníteni tudja magát saját érdekétől, politikai nézetétől. De ahhoz rendkívül profinak kell lenni. Az ilyen elég ritka. A századvégnek igazából túl nagy jelentősége nincs is az ügyben (csak cinkosok), hisz a hírblokkok tartalmát Orbán fogja tőlük megrendelni és attól nem szerencsés eltérni, ha jót akarnak maguktól. Szóval Orbán megmondja mi a menü a Századvég pedig ennek tálalásáért felel.
eugen4402
Naná, hogy készíthet független hírszolgáltatást, ha Bayer Zs. és Bencsik tud elfogulatlan cikkeket írni, akkor miért ne tudna..? Tudniillik nem mindenki kíváncsi ám rá, csak néhány olyan magyar, akiket Szájer találóan minősített...:-)
human
@eugen4402: Bencsik legutóbb azt nyilatkozta, hogy ő általában utána jár annak miről ír (haha), de pont mikor Gallónét akarta beállítani mint egy ávós mészáros gyermekét ott valamiért nem érezte szükségesnek, hogy utána járjon. Azt megértem, hogy valaki reflexből posztol egy hírt, hogy elfogytak a közmunkások seprűi és ennek nem néz utána, hogy valós-e. De basszus annak nem nézni utána, hogy valakiről azt állítja, hogy egy ávós gyermeke? Ez vagy nagymértékű alkalmatlanságra vall, mint főszerkesztő vagy szándékos és tudatos akció volt a fidesztől már ismert utólagos kihátrálással. Ráadásul már korábban elítélte a bíróság mint felelős főszerkesztőt hasonló ügyben.
eugen4402
@human: Kétségbeejtő, de így van, ahogy írtad. Lehet, hogy tévedek, de azt hiszem, hogy ez a felelőtlen alapállás abból fakad, hogy nekik eleinte elnézik az első apró kis botlásokat, aztán a nagyobbakat is, és egyszer eljutnak oda, hogy bármit leírhatnak, nekik van igazuk. Garantálja a Hatalom. Élnek a puhapihe álomvilágukban, nagy ívben le...ák a valóságot, majd ők eldöntik, mit kell valóságként elfogadni a szájtáti ámuló tömegnek, akik majd zúgó tapsviharral honorálják a legócskább hazugságokat is.
egon1
Giró Szász ! Te annyira vagy független,mint a seggem a végbelemtől !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.