Semmi nem utal arra, hogy idén mérséklődne az illegális bevándorlók száma, sőt tavasszal valószínűleg még többen érkezhetnek Európába – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton, az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

A tanácsadó szerint aggodalomra ad okot, hogy a migrációs nyomás állandósulása mellett olyan ötletek is felmerültek az unióban, miszerint közvetlenül Törökországból vagy Szíriából hozzák a menedékkérőket.

"Egyik változatot sem támogatja a magyar kormány; az a meggyőződésünk, hogy az Európai Unió külső határait kell megőriznünk, és ott kell elvégeznünk azokat a külső ellenőrzéseket, amelyek a biztonságot garantálják" – hangsúlyozta.

Hozzátette: mindent meg kell tenni, hogy a menekültek hazatérhessenek, és otthonukban rendeződjön a helyzet.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Cicero: Nagyon szeretnék bevezetni a terrorveszély miatti szükségállapotot !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicero
És ez. Ez-az ember volt anno a Dandártábornok,mikor határőr voltam egy évig. Várjátok már az utánpótlást,reszkettek értük mint egy falat kenyérért igaz?! Addig sem kell másról pofázni!
nyanya001
@Cicero: Nagyon szeretnék bevezetni a terrorveszély miatti szükségállapotot !
leszúrt rittberger
Valamit be kellett már dobni mi, kínos ez a tanárlázadás?!
Cicero
@nyanya001: Igen.A lázadó nép,akarom mondani lassan alattvalók ellen.
pbalage
Gyártom erre migráncsos izére az elméleteket, de valamiért a végén mindig a Putyin jön ki ebben a témában érdekeltnek.
nevemnick
Három napon keresztül ,,lapozgattam" a magyar online újságok cikkeit a migráncsok és a pedagógusok arányában. Nos, az összesítéskor a következő fontossági sorrend jött ki: 58% migráncsok bejövetele, 42% pedagógusok és az állam vitája, és tüntetése.
eugen4402
Könyörgöm, valaki árulja már el, eddig hány menekült telepedett le nálunk?
Azt is jó lenne már tisztázni, hogy a tíz- és százmilliárdos károkat migránsok okozták az országnak, vagy a Tarsolyok, kunmediátor Mariskák, Kézizálogosok...?
Lassan 100 éve már, hogy divatba jött a "Minden hatalmat a szovjeteknek"-szlogen. Orbánnak a legnagyobb baja, hogy már most is megfojtja az a túlhatalom, amit eddig önhatalmúlag megkaparintott, és ha keresztülviszi, hogy megszavazzák a "mindenható"- státuszát, az a túlsúly a mélybe rántaná.
Cicamama55
Én azt sem csodálnám, ha a MTV csatornáin az elkövetkező napokban a Kossuth téren tüntetőket migránsokként mutogatnák...
human
@Cicamama55: A Soros által pénzelt baloldali liberális balhézók jelzőt már megkapták. Olvastam egy olyan kommentet, ahol az illető azt javasolta, hogy minden tüntető tanárt ki kell rúgni és a felbujtóikat börtönbe kell csukni. :(
eszegfu
Ha semmilyen jel nem mutat arra, hogy az idén CSÖKKEN majd a menekültek száma, akkor milyen jel mutat a NÖVEKEDÉSre?! Szerintem u.ugy semmilyen jel sincs...fogalmuk sincs, mint ahogy én sem tudom "megjósolni": egyáltalán jönnek, vagy sem! Szép, csöndben dolgozza ki a kormány a tervet, ami akkor lépne majd "életbe", ha bekövetkezik a "menekültáradat"...addig legalább ne riogassanak...
Szókrakész
Még jobban nőhet a GDP.
Még jobbantelesíthetünk.
Még jobban düböröghetünk.
Még több pénz maradhat az emberek zsebében.
Még több...hat(het)
Még több...hat(het)
Még több...hat(het)
volvós
Gyuribááá !!! Tavaly is ennyire tellett töled: Árviz, márciusi hókáosz, idén meg a
migránsok...Nagyon sötétség lehet az üres fejedben, csak a nyelv, amit használsz a vezérednél...Jobban tennéd, ha unokáznál egy kicsit, bár annak levét is a kicsi
issza meg !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.