Olyat láttak Felcsúton, amit még nem láttak: nem volt saját nevelésű játékos a pályán a csapatban a Diósgyőr elleni meccsen. Az embert azt hinné, hogy egy fociakadémia csapatának az a célja, hogy lehetőséget adjon a saját nevelésű játékosoknak. Felcsúton ez sem így van. A Puskás Akadémia a Diósgyőrrel játszott a Makovecz-stadionban szombaton. A hazaiak kezdőcsapatában 11 játékos közül egyetlen egy volt saját nevelésű játékos, de Sallai Rolanddal sem volt elégedett Robert Jarni edző, mert lecserélte a 63. percben. Ezután így állt fel az akadémistátlanított Puskás: Pogacsics (előző klubja: Győri ETO) - Pauljevic (szerb, Pécs), Fiola (Paks), Kelic (horvát, HNK Cibalia), Forró (Újpest) - Zsidai (Debrecen), Márkvárt (Pécs) - Csurko (ukrán, Sahtar), Lopa (ukrán, Metalist Harkiv), Pekár (Nyíregyháza) - Mészáros (szlovák, Slovan) Később bejött még a horvát Bacelic-Grgic (Cercle Brugge) az ukrán Csurko helyett. Majd a legeslegutolsó percben Jarni mester, hogy húzza az...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nehogy már komolyan azt higgye az istenáldotta nép, hogy ez az "Akadémia" arra kellett, hogy focistákat tanítson.
A felépítmény csak a befolyó adó- és nem adópénz (lánykori nevén:TAO) a tisztára mosásához és ezzel együtt a privát zsebekbe való csorgathatósághoz kellett.
Az már csak hab a tortán, hogy a faluvégi szántóból, a pénz (mienk) hozzáadása és az építgetések révén sikerült a Gazdinak (most már saját) igen értékes területté alakíttatni a tulajdonát.
verum
Hja, ahol a szakértelem ellenség, ott ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.