Minden politikától mentesen mondhatjuk, hogy a földkerekség leggusztustalanabb politikai weboldala jelenleg a Fidesz pécsi szervezetéé. A megdöbbentő nem is az, hogy egy politikai párt weboldalán kaka- és pisaszexes tartalom látható, mert a hackerek szeretik az ilyesmit, hanem az, hogy ennyi ideje folyamatosan. Az egész azért érdekes, mert ha az ember rákeres a pécsi fideszre, továbbra is a pecs.fidesz.hu-t kapja találatnak. Csakhogy a főoldal linkjére kattintva az oldal fejlesztés alatt…felirat látható. Miközben egyes aloldalak továbbra is élnek, egészen meglepő látványvilággal és karaterkészlettel. A pécsi Fidesz romjaiban elérhető élőhalott weboldala a választóknak nem ad lehetőséget semmiféle kommunikációra, az "Elérhetőségek" menüpont ugyanis szintén "fejlesztés alatt áll"-ra van állítva. Az "Üzenőfal" menüpontot ugyanakkor egyszerűen leszedték. Maga a híres üzenőfal linkje mégis élő, és egyből át is dob a gusztustalan pornólapra. Vagyis ha egy állampolgár bármi okból is kíváncsi...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sz... ügy, de ennél jellemzőbb hp-t nem is álmodhattak volna! =))
Szókrakész
Minden fejlesztés alatt, letiltva.

Ez a tipikus mono dialóg.
Egyirányúsították.
Minek a feed back, ha olyan jók vagyunk, gondolják ők.
Toby
Igazi keresztények, igazi demokraták, kakás-pisis hazaffyak, a karám értelmiségije, az animálszex miért maradt le, hátha felismerik a nyulat ?
zöldszem
Miért? Felrakták a Kossuth téri, sátras, szaros, hugyos képeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.