Ha kormányra kerülnek, rendbe teszik az egészségügyet, az oktatást, ráadásul a nyugdíjasoknak és a közszférában dolgozóknak is jobb lesz. Gúr Nándor konkrétumokat nem mondott, cserébe ígért, sokat. Gúr Nándor szocialista politikus szerint az egész ország fellázad a Fidesz kizsákmányolása ellen. Hangsúlyozta, akik a Fidesz ellen lázadnak, tisztában kell legyenek azzal, hogy a parlamentben van partnerük: a szocialista párt, amely nemcsak szimpatizál velük, hanem tesz is értük. Ha az MSZP kormányra kerül, akkor olyan egészségügyi és oktatási rendszert fog működtetni, amely az emberek, a betegek és a diákok érdekeit szolgálja majd – ígérte. Cél az is, hogy a közszférában senki ne keressen kevesebbet nettó 150 ezer forintnál, és 50 ezer forintnál ne legyen kevesebb a nyugdíj sem – mondta a szocialista képviselő.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Most mit rendezünk?
Magyar Politikai Szörf Bajnokságot?

Hol a többi induló?
Kérem adják be a nevezéseiket, még a nagy tanáttüntetés hullám előtt.
RonaGyuri
"Ha kormányra kerülnek" ???
Ez majdnem olyan releváns okoskodás, mintha én azon elmélkednék, hogy mit tennék, ha mondjuk Charlize Theron velem szeretne tölteni egy éjszakát! =))
Bár azt kell mondjam ez utóbbinak lényegesen nagyobb a valószínűsége!
Toby
Talán sorba kéne menni a feladatokkal, először is tökös módon összefogni az összes, a mocskos gengszterqrményt megelégelő erővel, aztán lehet ígérni ! Összefogás nélkül csak fenyegetőzés a golyóálló üveg mögül !
Kutyuska
Mit tesz a szocialista párt? Képtelenek összefogni a többi ellenzéki párttal, de ugyanezt elmondhatjuk az összes ellenzéki pártra. Mindegyik csak a száját jártatja. Addig, amíg nem emelik meg a seggüket és nem kezdik el a kis településeket járni, érdemben képviselni az ottani emberek érdekeit is, tájékoztatni őket azokról a dolgokról, amelyek nem jutnak el hozzájuk, mert csak a kormánypropagandát nyomó médiák vannak jelen. Ha kell, heti szinten megjelenni személyesen és tájékoztatni őket a fidesz mutyikról, cinikus beszólásokról, irgalmatlan gazdagodásról. Lefordítani a nyelvükre, hogy pl. havi 5 mFt bér, amit egyes állami vezetők kapnak havonta, hány évi jövedelme egy közmunkásnak, vagy hány közmunkás egy évi jövedelme lenne. Ezt megértik azok, akik azt sem tudják, hogy milliós nagyságrendnél hány nullát kell a szám után írni.
Ha kell, megszervezni egy-egy montázst a híradókból, amelyek bemutatják, hogy amit sikertörténetnek állít be a fidesz, az csak a haveroknak sikertörténet, más, normális országban büntetőügyi kategória.
Kutyuska
Azt javaslom az ellenzéki pártoknak, hogy ne ígérjenek semmit, de azt tartsák be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.