"Az már elég nagy pofátlanság" – mármint amit a tanárok követelnek, a fideszes Pósán László szerint. Egy gond van: a fideszes képviselő eltévesztette a házszámot, szerinte ugyanis a tanárok béremelést követelnek, ami ebben a formában nem igaz – szúrta ki a 444.hu.

A tanárok nem elsősorban a béreik miatt tüntetnek, hanem azért, mert nincs kréta az osztálytermekben, a diákok túl vannak terhelve, nem lehet tankönyvet választani, nincs pedagógiai szabadság és mert a Klik nem végzi el a feladatait. Pósán megjegyzésében annyi igazság van, hogy a tanárok egy csoport béreivel valóban elégedetlenek: az oktató munkát segítők béreit emelnék, mivel ők 2008 óta nem kaptak fizetésemelést.

Pósán szerint azonban a tanárok követelései azért is elfogadhatatlanok, mert az adófizetőket terhelnék.

Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezete elnöke szerint ugyanakkor ebben Pósánnak igaza van:

Igen, az adófizetők ezért fizetik be az adójukat, az meg a kormánynak a dolga, hogy a befizetett pénzt arra költsék, amire az adófizetők adták.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Pofátlan a duplájára emelt bérplafonotok, a földárverés haveroknak, a trafikmutyi, a TAO-pénzek Felcsútnak, az előre megnyert, túlárazott közbeszerzések, Tiborcz lámpái, Simicska építkezései, a Seszták cégei, Rogán lakásai, Szijjártó családi összefogással magyarázott villája, meg a jó kurva anyád, az volt a legpofátlanabb, hogy nem kapart el a telek végében.

Ezeknek a pedagógusoknak eddig fát lehett vágni a hátán, mert közalkalmazottak, akiket sakkban lehet tartani. Eddig csak a diákok, a kóros Orbán-gyűlölők, az egyszerű emberek, a nyuggerek tüntettek, meg akiknek úgyis minden mindegy. Ettől szartatok be, hogy most már azok sem félnek szólni, akiket közvetlenül a párközpontból rángattok. És ezek még csak a mulya tanárok, addig örüljetek, amíg nem a rendőrök, bkv-sok, egészségügyisek "pofátlanok".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Zöldszem leírta, amit akartam. Annyit én is megkérdeznék ettől a herétől, hogy az nem pofátlan, ahogy ők élősködnek a népen?!
Nagy Péter
@Ágnes40: De finoman fogalmazol. Ocsmány aljas hazudozás, ország rablás, hazaárulás amit csinálnak.
adrenalink
@Toby: tegnap 19:35-re Debrecen másik szégyenfoltja!
preparátor
Igaza van Pósánnak! Nem kéne arcoskodni tanítóéknak!
kukac50
Pofátlan aki a 2 milliós fizetést 5 millióra szavazza meg a vezetőknek !
Szégyelljék magukat a dolgozóknak meg 7 % ot nem adják meg csak 0 % ot .
A minisztereknek a minimálbér ötszöröse fizetést kellene kapni még azt sem érdemlik meg.
Demokratikus országokban ennyi a politikusok bére. Jut a szegények felzárkóztatására is mert nem lopják el úgy mint Magyarországon.
evacica
Üzenem ennek a Pósának, hogy ha ebben az országban valakik pofátlanok,akkor nézzem már bele abba a tükörbe és meglátja, hogy kik is azok a pofátlanok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.