A miniszterelnök elrendelte a műszaki határzár megerősítését és újabb határzár építéséhez szükséges kapacitások előállítását.

Orbán Viktor ezt hétfőn az Országgyűlésben közölte.

Napirend előtti felszólalásában a migráció fokozódását valószínűsítette és azt szorgalmazta, hogy Magyarország megvédése, a kötelező betelepítési kvóta elleni védekezés legyen nemzeti ügy.

A kormányfő azt mondta: 2016-ban Brüsszelben diplomáciai, jogi és politikai védekezésre lesz szükség, a déli határon pedig katonai és rendőri védekezésre.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@preparátor: Na de hol tódulnak be hozzánk a vadak, hiszen vezírünknek hála, remek kerítésünk van!:-)) Vagy netán mégsem?:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eye
Értsd már meg, orbán, hogy te senkit nem védesz meg - ide nem akar jönni senki, az EU többi országába meg kerülőúton be tudnak jutni.
Az egész EU-ba való belépést kellene megakadályozni, de ez képtelenség, ha mások nem segítenek ebben de akkor is képtelenség fizikailag, ha segítenének.
Miért?
Mert lőni kéne fegyvertelen emberekre.
Mégis ki adja ki a parancsot?...

Az egész történelemben az volt/van, hogy birodalmak születtek és dőltek romba.
Most az EU van soron.
Érdekes módon most a régen volt világbirodalmak polgárai özönlenek ide.
Ez kinek a hibája?
Senkié! Ez az idők szava, az emberi gyarlóság hozadéka, vagyis az egész emberiség hibája, de főleg a politikusoké, a hamis vallásoké, az élhetetlen kereskedőéké.
Tanuljunk a történelemből, tanuljunk a hibáinkból. - mondják.
Hát az van, hogy senki nem tanul semmiből, és ezért a történelem mindig ismétli önmagát.
orbán, te ezt nem tudod megállítani, csak gané galád módon felhasználod a saját céljaidra, miközben nem más nemzeteket, hanem a saját országodat, a saját népedet taszítod nyomorban - szegénységben, betegen és bután tartva őket.
Bűnöd ez, amire nincs mentség!!!
sentinel216
"A miniszterelnök elrendelte a műszaki határzár megerősítését..."

Ehhez régebben nem volt szükség egy miniszterelnökre! Ott voltak a határőr őrsök, átlagban 30 emberrel, az őrsparancsnokkal együtt. Infrastruktúra adott, szolgálati rendszer bejáratott, a kapcsolat a lakossággal, általában jó. A személyi állomány nem a médiából tudta meg, hogy mit kell tennie. Az őrs parancsnoka határozta meg, hogy az államhatárt "rendes", vagy megerősített szolgálattal őrizzük. Mindenki tudta a dolgát. Politikusnak semmi köze nem volt abba belepofázni. Sem miniszterelnöknek, sem Bakondi tanácsadónak. A határőr eskü fontos része volt: A Magyar (Nép)Köztársaság államhatára szent és sérthetetlen!
JAJMÁR
@Apatszerek: 12:31 Szóval általában a kerítés szerepe csupán figyelmeztetés. Ezt írtad olyan hosszan ugye?
Még szerencse, hogy a településeket nem kerítik körbe, pedig a logikád alapján kellene, oszt' lehetne szedni kapuadót is szerte a világban.

De épülhetnek még látható és láthatatlan demarkációs vonalak, erős és magas falak, új határokat jelölhetnek és régieket törölhetnek, erősebb és még erősebb kerítések épülhetnek!
Közeledik a neked tetsző szép, új világ! Meglásd, lesz majd neked is egy bekerített sarok benne valahol.
wpym
Amíg nincs megfelelően védve, addig nagyon sok szívás lesz vele.
Peller Anikó
@eye: figyelj te szerencsétlen: aknazár, lángszóró, kutyák, áram, tankok, bármi. Tűz.

Azt írod: Tanuljunk a történelemből, amikor a törökök jöttek kb 80 ezren, ha akkor is ennyi elmebeteg vezetőnk lett volna akkor csak ők is tördelték volna a kacsóikat és ennyit motyogtak volna: hát jó, ha ilyen sokan vannak akkor jöjjön mind, adunk nekik koszt kvártélyt, mert nem tudjuk megvédeni a hazánkat.

Megjegyezném, hogy az európai únió tagja vagyunk aminek a határait kötelesség védelmezni.

És a kerítés bizony védelmet jelent, mert azóta itt nyugalom van. A kerítést viszont meg kell védeni, mert kezdenek szivárogni a betolakodók.
dr. prédikátor
Figyelem elvtársak!!! A helyzet fokozódik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.