Bár Orbán Viktor napirend előtt még reményét fejezte ki, hogy sikeres lesz az egyeztetéssorozat a tanárokkal, a Pedagógusok Szakszervezete úgy nyilatkozott, nem vesz részt a kerekasztal munkájában és készül  sztrájkra – írja az atv.hu.

Galló Istvánné azt mondta az online lapnak, hogy a Pedagógusok Szakszervezete vezetése hétfőn két döntést hozott.

Az egyik az, hogy a szakszervezet tartja álláspontját, és nem vesz részt a kormány által gründolt köznevelési kerekasztal munkájában. A másik az, hogy bár ők is bíznak a kormány és a sztrájkbizottság közti egyeztetések sikerében, de megkezdik az előkészületeket az országos sztrájk megszervezésére.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
preparátor
@KERKA: Ne hidd, hogy egy szemernyit is befolyásol a vinnyogó kórus! Mi győztünk, mi győzünk és soha nem veszítünk!
KERKA
@preparátor: te most ezt komolyan gondolod a pedagógusokról, vagy csak engem akarsz bosszantani?
Most éppen miért lettek vinnyogó kórus, eddig néma szolgaseregnek neveztétek őket, akik nemképesek kiállni magukért! Soha nem mondanák magukról, hogy soha nem veszítünk.
preparátor
@KERKA: De a vinnyogók uszítják őket!
KERKA
@preparátor: Na akkor kezdjük az elején, mert valahol lemaradtam, nem tudlak követni. Kik azok a vinnyogók?
vadsanca
Már kezdem nem érteni a pedagógusokat. Ennek ellenére örülnék ha valami "elindulna", mert mindenkinek tele van a ... ezzel a rendszerrel és kormánnyal. Nem szeretnék ellenük lenni, de a melósoknál szerintük minden OK? Ők is reggeltől estig melóznak, - vagy fordítva - estére már semmihez nincs kedvük és jóval szerényebb bérérük.Talán az nem MUNKA? Ott is vannak fejlesztési és higiéniai problémák. A baj abból ered, hogy ők nem tudják érvényesíteni akaratukat. Nincs megbízható szakszervezet és bizonytalanná válna a munkahely. Mindenki meg nem mehet el ebből az országból!? De lehet, hogy a jelenlegi kormánynak ez a célja. Különben meg ez az első lépés afelé, hogy megszűnjön a magyar nyelv, és ezt követően Magyarország is megszűnik a térképen.
Gyurcsány videójában az van, hogy a magyar gyerekek is külföldön születnek meg. De ha így "folytatjuk", akkor már el sem kell innen menni. Egyszer csak megváltozik az ország neve és annyi. Ez már előfordult a történelemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.