A kormány feladata, hogy megvédje az embereket, 2016-nak arról kell szólnia, hogy a biztonságot fenn tudja tartani és meg tudja erősíteni – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatornán kedden elmondta, ha Görögország nem képes megvédeni határait, akkor a visegrádi négyeknek a B tervet kell életbe léptetniük, ami azt jelenti, hogy Bulgária és Macedónia határán kell "megfogni az embereket".

Ha a B tervet nem sikerül megvalósítani, akkor meg kell erősíteni a magyarországi védvonalat – mutatott rá.

Tuzson Bence úgy fogalmazott: "a veszély nem múlt el, egy puskaporos hordón ülünk (...) a déli határ tekintetében, hiszen a nyomás nagyon nagy". A kötelező betelepítési kvóta miatt is veszély áll fenn – jegyezte meg.

Szavai szerint "többszörös magyarországnyi emberről" van szó, akik bármikor megindulhatnak Európába. Ennek komoly biztonsági kockázatai vannak – mondta Tuzson Bence.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha kell megvédem magam!!!Ezek a gecik NE VÉDJENEK meg, mert abból nekem semmi jó nem származik!!!/ Lásd MANYUP pénztár!/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Ha kell megvédem magam!!!Ezek a gecik NE VÉDJENEK meg, mert abból nekem semmi jó nem származik!!!/ Lásd MANYUP pénztár!/
nemjoezigy
@preparátor: @Sziszifusz: Az én véleményem, -amivel nem leszek népszerű, de nem is akarok-, hogy összemossátok a belpolitikáját a külpolitikájának a migráncsokhoz való viszonyával.
1. a belpolitikája az egy fos, szebben mondva hazaárulás, a Nép javának a saját köreikhez magánosítása!
2. amit mond, az a dolga egy kormánynak, megvédeni az országot, amire felesküdött, de ez a g már nagyon sokszor megszegte az esküjét! Az elejétől nem a haverokat kellett volna kitömni pénzzel a táblák kirakásával, hanem a normális határvédelmet megcsinálni.
Persze oda szakemberek kellenek, nem pintérek és bakondik.
papa.49
Hazugovics tudod mit védjél azt a lyukat ahol kibújtál engem még véletlenül se kell védened majom)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.