Leálltak a gyerekeket szállító buszok az Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskolába fogyatékos, speciális tantervet igénylő gyerekek járnak. Sokan nem képesek egyedül megközelíteni az iskolát, ezért szükséges a támogatói buszok fenntartása – írja az Origo.

A Kliknél elismerték, hogy két vállalkozásnak is tartoznak, de azt ígérték, hogy szerdán kifizetik az elmaradást.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hol a fűtés áll le a tél közepén az iskolában, hol beteg gyerekeket nem tudnak szállítani, de a rendszer tökéletes, a KLIK jó és kell...
A szekta megmondta: Csak azok a qrva, követelőző, ingyenélő tanárok ugye, azok ne lennének. Minden baj forrásai, nemzeti kormányunk legfőbb ellenségei, a háttérhatalom előretolt egységei.
Qrva Gyurcsány, annak még a kutyája is beteg. A Sorosról ne is beszéljünk, az nem utal, hogy a szeretett vezetőnek ártson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Mindenki vegye tudomásul hogy mindenki hibás csak a fütyi-sz nem!!!Tovább előre a fütyi-sz i úton! a végén ott a szakadék!!!
Toby
Szóval ezt a Kliket óhajtja a főpatkány 2018-ig megtartani ? Aztán mi a fóf@sznak ?
Menjenek el végre dolgozni - a főgenyóval együtt !
papa.49
@Toby: Mikor láttál te önként dolgozni az etnikum tagját, én már kurva régen nem láttam ilyet, lopni azt igen, mindent ami nincs lehegesztve, de sokszor még azokat is mert visz magával flexet...
justhpeter
Balog pléh bános, Rétvári államtitkár Hoffmann Rózsika, Czunyiné Juditka hallottátok ? Megint nem fizetett valamit a KLIK, megint megszűnik valami.
Szerintem nyúljatok a zsebetekbe és fizessetek és megtarthatjátok a KLIK-et. Ma is, holnap is.
Desischado
@Toby: Tesó, hol élsz te? Ezek meg a munka?! Azt sem tudják, hogy az mi! A csuti parazita 2018 után szüntetné meg a klikk nevezetű förmedvényt, ez azt jelenti, hogy 2018 után is ő akar a hatalomban ülni! Egy nagy túróst!!!
kukac50
A KLIKET azonnal szüntessék be a vidéki szervezeteivel együtt!
A dolgozók bére az épület fenntartása számlákra kifizetett összeg sokat javítana az iskolákon!
A Fidesz adja vissza a milliárdokat amit az iskolák működéséhez kapott az uniótól,fordítsa az iskolákra, ne Mészáros Lőrincet gazdagítsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.