Levélben szólította fel a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját a Klebelsberg-központ tankerületi vezetője, hogy számoljon be: milyen körülmények között mentek el tüntetni Miskolcra az iskola tanárai, és hogyan tájékoztatták a szülőket a lázadó miskolci gimnáziumot támogató nyílt levelükről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Az,hogy elzárta a szolgáltató a gázt, emiatt nem volt fűtés
az igazságról hallgatnak,, csak hazudnak jó fideszes szokás szerint !
Dr. Felipe
Na, az időutazás remekül sikerült. Csak sikerült a g..inek visszavezetni az országot a kommunizmusba, annak is a legsötétebb korszakába.
Öröme majd akkor lesz teljes ha sikerül az országot kipateroltatnia az unióból és bencsik elvtárs kívánalmainak megfelelően behívja a szovjet elvtársakat rendet tenni.

Csak azt nem tudom hogy Európa mit fog majd kezdeni a több millió magyar menekülttel.
joopapa
Mint az 50-es években, jelentést kell írni az ettársak felé!
papa.49
Mit lehet várni egy ilyen elfuserált majmokból álló ,,szervezettől,, szerintem csak azt hogy feltétel nélkül nyalják a hazugovics valagát, és mindent megtesznek amire föntről utasítják őket, mert magukhoz való esze egynek sincs!!!
Dr. Felipe
Csírájában akarják elfojtani a g..ik a tüntetést mert tudják hogy ez lavinát indíthat el ami a hatalmukat veszélyezteti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.